Két baleset is történt az M1-es autópályán. Két kamion ütközött Budapest előtt, az M1-M7 közös szakaszán pedig felborult egy autó. Több kilométeres a dugó.

Felborult egy személyautó

Az M1-M7 közös bevezető szakaszán felborult egy személyautó csütörtök reggel. Az Autopalyahirek.hu információi alapján a baleset egy másik autós hibájából történt, aki “ráhúzta a kormányt” a vétlen autósra, aki próbálván elkerülni az ütközést a hirtelen mozdulatnak tehetően be, felborult autójával.

A vétkes autós elmenekült

A vétkes autós a helyszínt elhagyta. A Budapest felé vezető oldalon, a 10-es km-nél lezárták a külső sávot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

4 km-es a sor

A Budapest felé vezető oldalon, a 10-es km-nél csak négy sávon halad a forgalom. A torlódás több mint 4 km-es – írja az utinform.hu.

Két kamion ütközött

Szintén csütörtök reggel az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon két kamion ütközött össze. A 26-os km-nél csak a belső sávon halad a forgalom.

Ha tehetik, kerüljenek

Itt is több km-es a torlódás. Az Utinform azt kéri, aki teheti, a Bicske csomópontnál térjen át az 1-es főút felé.

Az M0-ás is telített

Erős a forgalom az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon, az M0-s autóúti csomóponttól a városközpont irányába araszolnak a járművek.

Dugó a hárosi hídnál

Telítettek a sávok az M0-ás autóút déli szektorán is. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a hárosi Duna-híd előtt már a Szigetszentmiklós csomóponttól lassabb haladásra készüljenek.

A főutakon is sokan autóznak

Sokan haladnak a 10-es főúton az ürömi körforgalomtól befelé, a 11-es főúton Leányfalu és Budakalász között a főváros irányába, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

 Kiemelt kép: illusztráció