Felborult egy kisbusz az M1-es autópályán. A tűzoltók Mány térségében, a főváros felé vezető oldalon végzik a mentést, az utat a balesetnél lezárták.

FRISSÍTÉS – 14:01

Az M1-es autópályán, Budapest felé a 34-es km-nél, ahol korábban árokba hajtott egy kisbusz már egy sávon megindult a forgalom, de a torlódás hossza továbbra is több km-es. Aki teheti, Óbaroknál, vagy később a 39-es jelű Bicske csomópontnál az 1-es főút felé kerülhet, de ott is fennakadás tapasztalható – írja az utinform.hu.

Felborult egy kisbusz

Az oldalára borult egy kisbusz az M1-es autópálya 34-es kilométerénél, Mány térségében, a főváros felé vezető oldalon.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Lezárták az autópályát

A balesethez a bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járművet. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

3 mentőhelikopter

Sérültekről egyelőre hivatalos hír nincsen. Az egyik arra autózó a Facebookra feltöltött fotója szerint a helyszínre 3 mentőhelikopter is érkezett.

Helyszíni felvétel

Baleset Kecskemétnél

Az M5-ös autópályán, a főváros felé, Kecskemét térségében baleset történt. A 81-es km-nél sávzárásra és lassabb előrejutásra készüljenek.

Baleset a 10. kerületben

Kisbusszal ütközött össze egy személyautó Budapest 10. kerületében, a Könyves Kálmán körút és Kőbányai út kereszteződésében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók és a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon jelentős forgalmi akadály alakult ki.

Baleset a 3. kerületben

Összeütközött két személyautó Budapest 3. kerületében, Óbudán, a Batthyány utcában, a Pünkösdfürdő utca találkozásának közelében. Az egyik jármű egy villanyoszlopnak is nekicsapódott. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre mentőt is kértek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Autópályahírek.hu