Súlyos baleset történt Gyömrőn, egy terepjáró borult fel a város egyik kereszteződésében. A balesetnek 10 érintettje van.

Baleset Gyömrőn

Nem sokkal fél öt előtt egy kisteherautó és egy terepjáró ütközött össze Gyömrőn, a Rózsa utca és az Állomás utca kereszteződésében. Az ütközés következtében a terepjáró az oldalára borult.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

10 ember érintett

A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók dolgoznak a helyszínen, áramtalanítják a járműveket, amelyekben összesen tízen utaztak. A mentők is kiérkeztek a balesethez, az érintett útszakaszt teljesen lezárták a beavatkozás idejére.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Gyakoriak a balesetek

„Amiről már írtam párszor. Gyömrő legveszélyesebb kereszteződésében Ŕózsa és Állomás utcában ismét baleset történt! Ezt meg kell oldani mindenképpen” – írja a Facebookon az egyik helyi lakos.

Nem veszik figyelembe a táblát

A gyömrőiek szerint az említett kereszteződésben elsőbbségadó tábla van, amelyet az autósok többsége nem vesz figyelembe.

Baleset Pomázon

Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és két személyautó ütközött össze Pomázon, a Dobogókői úton, Pataksor utca közelében. A pomázi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen heten utaztak. A két autó forgalmi akadályt okoz az érintett útszakaszon.

Teljes útzár

A baleset helyszínén teljes útzár van, a arra közlekedő buszok is kerülő úton közlekednek. Nagy a torlódás a környéken. A BudaPestkörnyeke.hu hírportál úgy tudja, a balesetben senki nem sérült meg.

Baleset az M5-ösön

Oldalára borult egy kisteherautó az M5-ös autópálya 46-os kilométerszelvényénél, Újhartyán térségében, a Kecskemét felé vezető oldal külső sávjában. A két utas a dabasi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt el tudta hagyni a járművet. Az egység mellett a társhatóságok is megérkeztek a balesethez, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Jó itt élni – Gyömrő