Pilisszentiván erdős területén, egy kirándulóhely közelében találták meg a holttesteket. Két ember maradványai kerültek elő.

Két, vagy három, feldarabolt holttestet találtak Pilisszentiván erdős területén – értestült az atv.hu kedd délután. A szóbeszédek szerint egy helyi házaspár maradványait találták meg az egyik kirándulóhely közelében.

24.hu úgy tudja, két ember maradványaira bukkantak a hatóságok, a helyiek viszont azt mondják, egy házaspárnak a testrészei kerültek elő. A testrészekre az egyik kirándulóhely közelében akadtak rá.

A portálnak nyilatkozó helyiek szerint már hétfő este is kint voltak az erdőnél helyszínelni a rendőrök, és még most is ott vannak. A környékbeliek azt beszélik, hogy a nő és a férfi egy tartozás miatt kerülhetett konfliktusba valakivel vagy valakikkel, és ez lehetett a vesztük oka.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál az üggyel kapcsolatban megkereste az ORFK sajtóosztályát, ahol nem cáfolták értesülésünket, a nyomozás érdekeire való tekintettel azonban nem kívántak többet mondani az esetről.