49 éves korában elhunyt Urbán Andrea. A színésznőt férje Bozsó Péter, a Jóban rosszban Szlávik nyomozója és 11 éves kisfia gyászolja. A szakmai is fájó szívvel búcsúzik tőle.

Meghalt Urbán Andrea

Meghalt Urbán Andrea színésznő, szinkronszínésznő. Többek között a Las Vegas című amerikai filmsorozatban is szinkronizált, ahol férjével, Bozsó Péter színművésszel is együtt dolgozott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Búcsúzik a szakma

Egy végtelenül kedves, nagyon szeretetreméltó színésznőtől kell most búcsúznunk. Számtalan sorozatban, filmben hallhattuk hangját, általában végtelenül kedves karaktereken. Személyes kedvencünk volt az ausztrál McLeod lányai Tess McLeodja – írja a magyarszinkron.hu.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Egy kisfiú édesanyja volt

Évekig vezetett kommunikációs tréningeket is, ahol élőben mutatta meg tehetségét! Bozsó Péter színművész felesége, egy kisfiú édesanyja volt! Megrendülten búcsúzunk a fiatalon elhunyt Urbán Andrea színművésztől! – zárják közleményüket a Facebookon.

Gyerekként ismerkedtek meg

Urbán Andrea és Bozsó Péter nagyon fiatalon, szinte gyerekfejjel ismerték meg egymást, barátságuk fokozatosan alakult szerelemmé. A Nemzeti Színház stúdiójában találkoztak először. 1996-ban házasodtak össze, és 2009-ben született meg kisfiúk, Barnabás.

Pályája

Urbán Andrea 1972-ben született. A színészmesterséget a Nemzeti Színiakadémián sajátította el. 1991 és 1994 között a Nemzeti Színház, a következő évadban a Budapest Független Színpad, majd a Budapesti Kamaraszínház, és 1996-ban a Soproni Petőfi Színház művésze volt.

Budaörsön is játszott

Játszott még az Újreneszánsz Színházban, a Budaörsi Játékszínben és az IBS Színpadon. Színházi szerepei mellett játszott a Szomszédok című teleregényben és rendszeresen szinkronizált.

Urbán Andrea 49 éves volt

Urbán Andrea – Forrás: Facebook

Sokat szinkronizált

Rengeteg nagyszerű szinkronszerepe közül Donna Martin (Tori Spelleing – Beverly Hills 90210), Tess McLeod (Bridie Carter – McLeod lányai), Grace Adler (Debra Messing – Will és Grace), valamint Sue Thomas (Deanne Bray – Sue Thomas – FBI) figurái a legnépszerűbbek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Urbán Andrea – Forrás: Facebook