49 éves korában elhunyt Urbán Andrea. A színésznőt férje Bozsó Péter, a Jóban rosszban Szlávik nyomozója és 11 éves kisfia gyászolja. A szakmai is fájó szívvel búcsúzik tőle.

Meghalt Urbán Andrea

Meghalt Urbán Andrea színésznő, szinkronszínésznő. Többek között a Las Vegas című amerikai filmsorozatban is szinkronizált, ahol férjével, Bozsó Péter színművésszel is együtt dolgozott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Búcsúzik a szakma

Egy végtelenül kedves, nagyon szeretetreméltó színésznőtől kell most búcsúznunk. Számtalan sorozatban, filmben hallhattuk hangját, általában végtelenül kedves karaktereken. Személyes kedvencünk volt az ausztrál McLeod lányai Tess McLeodja – írja a magyarszinkron.hu.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Egy kisfiú édesanyja volt

Évekig vezetett kommunikációs tréningeket is, ahol élőben mutatta meg tehetségét! Bozsó Péter színművész felesége, egy kisfiú édesanyja volt! Megrendülten búcsúzunk a fiatalon elhunyt Urbán Andrea színművésztől! – zárják közleményüket a Facebookon.

Gyerekként ismerkedtek meg

Urbán Andrea és Bozsó Péter nagyon fiatalon, szinte gyerekfejjel ismerték meg egymást, barátságuk fokozatosan alakult szerelemmé. A Nemzeti Színház stúdiójában találkoztak először. 1996-ban házasodtak össze, és 2009-ben született meg kisfiúk, Barnabás.

Pályája

Urbán Andrea 1972-ben született. A színészmesterséget a Nemzeti Színiakadémián sajátította el. 1991 és 1994 között a Nemzeti Színház, a következő évadban a Budapest Független Színpad, majd a Budapesti Kamaraszínház, és 1996-ban a Soproni Petőfi Színház művésze volt.

Budaörsön is játszott

Játszott még az Újreneszánsz Színházban, a Budaörsi Játékszínben és az IBS Színpadon. Színházi szerepei mellett játszott a Szomszédok című teleregényben és rendszeresen szinkronizált.

Urbán Andrea 49 éves volt

Urbán Andrea – Forrás: Facebook

Sokat szinkronizált

Rengeteg nagyszerű szinkronszerepe közül Donna Martin (Tori Spelleing – Beverly Hills 90210), Tess McLeod (Bridie Carter – McLeod lányai), Grace Adler (Debra Messing – Will és Grace), valamint Sue Thomas (Deanne Bray – Sue Thomas – FBI) figurái a legnépszerűbbek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Urbán Andrea – Forrás: Facebook