Többen is elhajtottak a brutálisan összetört kocsik előtt Káldnál, pedig az egyik kocsiban egy gyermek és az édesanyja ült súlyos sérülésekkel. A 84-es főúton egy BMW és egy Toyota ütközött frontálisan, a BMW-ben ülő cseh fiatalok megúszták a durva balesetet. A másik kocsiban ülők közül egy kislányt életveszélyes sérülésekkel szállított kórházba a mentőhelikopter.

Frontális ütközés

A baleset a 84-es főúton történt: egy BMW szabályosan hajtott éppen Jánosháza felé, amikor a szemközti sávban haladó kocsisor mögül egyszer csak kivágott egy Toyota, a két kocsi pedig frontálisan egymásba rohant. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megúszták a BMW utasai

Az autók felborultak és brutálisan összeroncsolódtak, a BMW pedig megpördülve az árokba csapódott. A BMW-ben utazó cseh fiatalok mindegyike be volt kötve, így könnyebb sérülésekkel megúszták az ütközést és saját erőből hagyták el a kocsit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Életveszélyesen megsérült a kislány

A magyar kocsiban ülő sofőr és utasa is súlyosan megsérült, az utas pedig vélhetően nem volt bekötve. A 112 Press úgy tudja, hogy a hátsó ülésen egy négy év körüli kislány utazott, aki ugyan be volt kötve a gyerekülésbe, de életveszélyesen megsérült, így őt mentőhelikopter szállította kórházba. 

Azt hitték, már nem élnek

A helyszínről származó információk szerint a baleset helyszínén több magyar és német rendszámú kocsi is megállt, de olyan állapotban volt az autó, hogy azt hitték, hogy a bent ülők már nem is élnek

„A kislány nyöszörgött a gyerekülésben”

„Bevallom, először azt hittem, hogy a sofőr és az utasa már nem él. Csak a kislány nyöszörgött a gyermekülésben. Az utas a szélvédőnek csapódva feküdt” – mondta a 112press.hu-nak egy szemtanú.

Fotóztak, videóztak

A férfi állítása szerint többen csak azért lassítottak le, hogy fotózzanak és videózzanak. Ezután segítségnyújtás nélkül továbbhajtottak, mint akik jól végezték dolgukat.

Döbbenetes

„Négy autó állt meg, köztük egy német rendszámú és ők nagyon magabiztosak voltak, tudták, hogy mit kell csinálni. Az számomra döbbenetes volt, hogy folyamatos volt a forgalom a két roncs között és sok autóból videóztak, fotóztak – nyilatkozta a férfi felháborodottan a lapnak.

Veszélyes mutatvány

Sajnos ez nem egyedi eset és sajnos már nem is számít ritkaságnak. Ráadásul a „katasztrófaturisták” miatt könnyen újabb baleset is bekövetkezhet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép. a baleset helyszíne. Fotó: 112press.hu