A gyerekek vették videóra, ahogy a trágárul beszélő történelemtanár felpofoz, majd a földre lök egy hatodikos gyereket. A videót elküldték a szülőknek, akik bementek az igazgatóhoz. Ezt követően az iskola vezetőjének nem maradt más választása, csak egy. Az esetről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Felpofozta a diákot

Felpofozott és fellökött a történelemtanára egy hatodikos diákot egy pesterzsébeti általános iskolában. Az esetet a fiú osztálytársai videóra vették, az iskola a szülők kérésére azonnal el is bocsátotta a tanárt, aki egyébként csak néhány hónapja dolgozott az iskolában – derül ki a Tények riportjából. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Megrángatta és megütötte

Az osztálytársak beszámolója szerint a tanár egy másik diákot akart kizavarni a teremből, közben viszont egy másik, hozzá közelebb álló diákot is megrángatott és megütött. A felvételen az is hallatszik, ahogy a tanár azt kiabálja: „Húzzál ki! Húzzál ki! Hallod? Fölállsz!” A Tények értesülése szerint a tanárnak a 12 éves fiú származásával volt baja. A fiúnak véraláfutások lettek a karján.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Bement az apuka az iskolába

A szülei, miután látták az esetről készült videófelvételeket, bementek az iskolába, és azt kérték az igazgatótól, hogy bocsássa el a férfit. Az igazgató ennek eleget is tett, a tanár már nem dolgozik az iskolában. A szülők úgy döntöttek, nem tesznek feljelentést.

Problémás volt a tanár

Több diák és tanár is azt mondta, a felpofozott fiú magaviseletével nincs probléma, a tanár viszont korábban is többször kiabált és trágár kifejezéseket is gyakran használt a diákok előtt.

Nyomoz a rendőrség

Az üggyel kapcsolatban Budapesti Rendőrfőkapitányság annyit mondott, hogy a BRFK 20. és 23. kerületi Rendőrkapitánysága hivatalból rendelt el nyomozást kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Itt a TV2 videója

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból