Féltékenységi dráma állhat az angyalföldi gyilkosság mögött. A 36 esztendős Türk Róbert Dániel ölhette meg a 27 éves M. Petrát a fiatal nő lakásában múlt péntekre virradóra, a feltételezett elkövető ellen hajtóvadászat indult, de egyelőre nem találják.

Megsemmisítette a telefont

A körözött férfi a telefonját is kiiktatta, nemhogy elérhetetlen, a készüléket és a SIM kártyát is megsemmisíthette. Bár ahogy írtunk róla, a bűnügy másnapján valaki látni vélte a férfit a helyszín közelében, de a zsaruk nem akadtak még a nyomára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fél éve költözött haza a lány

Így továbbra is rejtély, miért kellett meghalnia a lánynak, aki fél éve költözött haza Olaszországból. Ismerősei szerint Petra nagyon szeretett utazni, ám egyben tartós párkapcsolatra is vágyott, emiatt jött vissza hazánkba. Egy társkereső közösségi oldalon talált rá Türk Róbert Dánielre néhány hónapja, a lány családja, baráti köre szerint bár rengeteg közös programjuk volt, nem volt felhőtlen a kapcsolatuk – írja a Blikk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Féltékeny volt

Az a férfi borzasztóan féltékeny volt, ami nagyon zavarta Petrát – mondta a Blikknek az áldozat egyik ismerőse, Emőke. A baráti társaságból is igyekezett kivonni, kizárólag páros programokat szervezett, ami egy idő után zavarta Petrát.

Birtokolni akart

A rendőrséghez is befutottak olyan információk – amellett, hogy nyugodtnak, csendesnek ismerték és „Irodakukacnak” becézték a gyanúsítottat a barátai –, hogy a férfi szinte birtokolni akarta a barátnőit. Kizárólagos jogot formált kapcsolataira, nem tűrt meg senkit párjai mellett, a régi ismerősöket meg egyenesen elüldözte.

Nyugatókon élnek

Petra családtagjai sokkot kaptak a tragédia után, nővére és szülei nyugtatókkal próbálják tompítani fájdalmukat, a lány súlyos beteg nagyszüleinek egyelőre az orvosokkal egyeztetve meg sem merték mondani mi történt. Félnek, egészségi állapotuk a hírre annyira megromlana, hogy nem élnék túl.

Már panaszkodott

A lány korábban már jelezte szerettei felé, hogy a néhány hónapos ismeretség mégsem az, amire várt, de senki még csak gondolni sem mert arra, hogy enne a kapcsolatnak ilyen brutális vége legyen.

Érzelmi zavar

Továbbra is kérdés, merre bujkálhat az elkövető. „Egyértelmű, hogy ez nem egy előre kitervelt, megszervezett gyilkosság, illetve menekülés, ez a férfi egy érzelmi zavarra reagálva bántalmazta az áldozatot – elemezte az esetet Szántó Péter magánnyomozó, egykori rendőrtiszt.

Így vált elérhetetlenné

„Sajnos, a filmcsatornákon futó bűnügyi sorozatokban minden benne van, mit kell tenni a meneküléskor, hogy elérhetetlen legyen valaki, miképpen kell egy telefont megsemmisíteni, autót váltani, azonosíthatatlan módon utazni. Ez a férfi nem bűnöző alkat, tart a felelősségre vonástól, amit el akar kerülni, akár az élete árán is” – tette hozzá.

Párkapcsolati erőszak

Bálint Natália, a magát „embervédő szociálpszichológiai elemző” kifejezéssel is illető operaénekes hosszú elemzést adott közzé közösségi oldalán arról, hogy szerinte az eddig nyilvánosságra került adatok alapján ez a gyilkosság tipikusan egy rejtett párkapcsolati erőszak tragikus végkifejlete volt.

Önálló akarat

„Petra vágyott a szerelemre. Robi is, viszont szerinte a lány az övé és csak az övé lehetett. Ez nem szerelemféltés, ez a tulajdon féltése. Szerelemből senki nem öl. Robi azért ölt, mert csorba esett az önbecsülésén, szembesítették azzal, hogy nem ő az isten, nem rendelkezik feltétlen ellenőrzési joggal, és párjának is lehet önálló akarata – fejtette ki a gondolatait. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Közös fotó – Forrás: TV2