Fényes nappal, reggel 9 óra körül rabolt ki egy férfi egy 81 éves nőt Dunakeszin. A rendőrség megtalálta a tettest.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

2019. április 26-án 8 óra 40 perc körül Dunakeszin, a Jókai Mór utcában rabolt ki egy fiatal férfi egy 81 éves idős nőt. A férfi a nőt leszólította, majd megkérdezte tőle, hogy mennyi az idő – írta a police.hu

Forrás

A férfi ezután odalépett az áldozathoz, letépte a nyakában lévő aranyláncot, majd futásnak eredt. Az erőszakos rablás következtében az idős nő arrcal a járdára esett, és az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett

A támadó elejtette a nyakláncot, csak a medál maradt nála. A rendőrök az adatgyűjtés után azonosították a feltételezett elkövetőt, és 2019. április 29-én este Dunakeszin elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfit a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A rendőrök a medált egy helyi ékszerüzletben megtalálták és lefoglalták.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság a 24 éves férfi ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Forrás