A számfestés hobbi nagyon népszerű lett napjainkban. Viszonylag rövid időn belül tudunk eljutni egy gyönyörű végeredményhez. A számfestés lehetőséget teremt, hogy csodálatos képeket alkossunk és közben még jól is érezzük magunkat. Ez a fajta kreatív technika olyan kikapcsolódási formát rejt, mely során képesek vagyunk csak a jelenre koncentrálni, és nem gondolkodunk a múlton vagy a jövőn, az előttünk tornyosuló tengernyi feladaton.

Számfestők sokasága

A festés számok szerint vászonra lehetővé teszi, hogy olyan kép kerüljön a falra a lakásunkban, amelyet mi készítettünk. Lehetőségünk van rá, hogy a Kreactivity Webáruház számfestő gyűjteményéből kiválasszuk az ízlésünknek megfelelőt, azt a képet, amelyik nekünk tetszik. Ez lehet olyan, amelyre már régóta vágyunk, mert például kedvenc festőnk alkotása, vagy olyan természeti tájat ábrázol, ahol már jártunk.

A vásznakon előre rajzolt számok jelzik, hogy az adott területet éppen milyen színnel kell kifesteni. A készlet tartalmaz egy kész mintát, amely alapján láthatod, hogy milyennek kell lennie az elkészült képnek. De akkor sincs semmi vész, ha véletlenül eltértél a megadott tervtől, hiszen a kreativitás a lényeg. Akár te magad is kitalálhatsz egy saját színösszeállítást, senki nem fog kérdőre vonni.

Várost ábrázoló festmények

Sokan szeretik, ha a lakásukban valamilyen szép tájat, várost ábrázoló alkotás rejtőzik. Jó visszaemlékezni a helyre, ahol jártunk vagy célként magunk előtt látni azt a helyet, amely bakancslistánkon szerepel. A Kreactivity Webáruház tematikus listájából a városokat bemutató számfestőket is végigböngészhetjük, majd az oldalakon található adatok alapján eldönthetjük, hogy melyik alkotás passzol leginkább a nappalink vagy hálószobánk falához. Természetesen akár több művet is vásárolhatunk.

Amikor egy természeti csodát, tájat vagy város-, illetve utcarészletet festünk meg, akkor az alkotás csodás pillanataiban újraélhetjük az ottlét időszakát, vagy éppen elmerenghetünk rajta, milyen is lesz, ha eljutunk oda. 

Festhetünk Eiffel-tornyot vagy éppen velencei gondolákat, görög tengerpartot, de akár hollókői utcarészletet is, biztos találunk kedvünkre valót a közel száz alkotás között. A szűrést segíti az oldal annyiban, hogy a jelenleg raktáron fellelhető képeket sorakoztatja fel először.

Kezdőknek könnyebb képek

Ha szeretnél másik témájú képet, akkor a tematikák között böngéssz. Azonban a keresésünket a legnagyobb mértékben az könnyíti meg, illetve egyszerűsíti le, hogy szűrhetünk arra is, hogy az adott számfestő elkészítése könnyű és gyors vagy közepes, nehéz vagy nagyon nehéz legyen. Ezt kétféle módon fogja nekünk jelezni a kép.

Egyrészt a kisebb méretű képeket általában egyszerűbb elkészíteni, hiszen hamarabb végzünk velük, másrészt ezek a kisebb képek, amelyek például a könnyebb kategóriába vannak sorolva, kevesebb színt tartalmaznak. Az egyszerűbb képeket kezdőknek és gyerekeknek ajánljuk, míg a bátrabbak és a haladóbbak bátran megbirkózhatnak a nehezebb variációkkal is. Jó munkát kívánunk hozzá!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.