Tragikus karambol rázta meg a közvéleményt a hétvégén. Egy mindössze 25 éves fiatalember motorjával ütközött egy traktorral és halálos sérüléseket szenvedett.

Zalában történt a szörnyű baleset

Ahogy a kekvillogo.hu is megírta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint május 1-jén 12 óra 30 perc körül Hahóton, a Csányi László utcában eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy motor és egy traktor. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A motoros a helyszínen meghalt

A baleset következtében a motoros a helyszínen életét vesztette. A rendőrség arról számolt be, hogy a helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon, a rendőrök kerülőutakra irányítják a forgalmat. – írta a Bors.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kiderült egy fiatal futballista volt az áldozat

Az Origo Sport értesülései szerint a Pécsi MFC korábbi játékosa, a 25 éves Fujsz Richárd volt a motoros, aki a balesetben elhunyt.

Szemtanúk is látták a tragédiát

A szemtanú elmondása szerint a 74-es főút kereszteződésénél a focista megelőzött egy személygépkocsit, ekkor azonban egy traktorral találta szembe magát, amely Hahót felé haladt. A traktoros balra szeretett volna kanyarodni, ekkor pedig összeütközött a motorossal. Az ütközés olyan erős volt, hogy a motor egy ház kerítésébe csapódott. – írta Bors.

Korábbi klubja is elbúcsúzott a focistától

Sok volt a hosszú hétvégére a motoros tragédiákból

Két motoros Hódmezővásárhely közelében vadakkal ütközött, sajnos az egyik, aki egy gólyával ütközött össze az életét is veszítette.

Szabályosan haladt a motoros

Egy fiatalember szabályosan közlekedett motorjával a 472-es főúton, Hódmezővásárhely közelében, amikor – valószínűleg megijedt – gólya hirtelen felszállt előtte. A férfi már nem tudta kikerülni, és nekicsapódott

Egy arra jár autós próbált életet menteni

Arra jött éppen egy autós is, aki talán észlelte a balesetet, de azt biztosan látta, hogy egy súlyosan sérült ember fekszik az aszfalton. Azonnal a segítségére sietett, de sajnos már nem tudta megmenteni az életét. A kiérkező mentők sem tudtak segíteni rajta.

A 11-es főutat le kellett zárni

Meghalt egy motoros, amikor frontálisan ütközött egy személyautóval Esztergom és Dömös között a 11-es főúton, az utat teljes szélességében lezárták – közölte a police.hu hétfő délután. A motorkerékpár utasát mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az utinform.hu azt írta: a 11-es főutat az 56-os kilométernél zárták le, kerülni csak nagy kitérővel lehet.

Egy őz és egy motoros ütközött össze

A Balesetinfo.hu szerint Földeák és Hódmezővásárhely között, a 4452-es úton történt a baleset, amelyben vadat gázolt a motoros, akinek a járműve kigyulladt.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Facebook/Pécsi MFC