A Budapesti 5. és 13. Kerületi Ügyészség vádat emelt és börtönbüntetést indítványoz egy nővel szemben, aki hasznot húzott másokból, sőt szükség estén sofőrt és autót is biztosított a lányoknak, hogy eljussanak az ügyfelekhez.

Lányokat menedzselt

A rendőrség közlése szerint N. Adrienn 2019 decemberétől kezdődően bérelte azt az 5. kerületi lakást, amelyben a gyanú szerint menedzselte a neki dolgozó hölgyeket.

Regisztrálta őket

A budapesti nő különböző fantázianeveken regisztrált két 21, egy 19, egy 25 és egy 26 éves nőt egy internetes oldalon, ahol gyakorlatilag őket hirdette.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Különböző szolgáltatások

A fiatal lányok a weboldalon szerepeltek, valamint a hirdetésben azt is feltüntették, hogy milyen szolgáltatásokat vállalnak. Amikor az ügyfelek az interneten megadott telefonszámot felhívták, azt közvetlenül N. Adrienn vette fel és szervezte meg a találkozókat.

Elvette a pénzt

A nyomozás adatai szerint az 5. kerületi lakást N. Adrienn bérelte és a fenntartási költségeit is fizette, illetve minden neki dolgozó lánynak járó pénz felét elvette, valamint azon felül a lányoknak még napi 2 ezer forintot le kellett adniuk.

Korábbi bűncselekmény

N. Adriennt végül 2020. április 30-án este 21 óra 45 perckor 5. kerületi lakásán fogták el, és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. N. Adrienn elfogásakor is bűnügyi felügyelet alatt állt, egy korábbi hasonló jellegű bűncselekmény elkövetése miatt.

A lányok fizetése

A 27 éves nőnél kutatást tartottak a rendőrök, ahol lefoglalták azokat a mobiltelefonokat, amelyek a lányok nevéhez voltak megadva, sőt még segédeszközöket is találtak a rendőrök. A kerületi nyomozók lefoglaltak még egy füzetet is, amelyben N. Adrienn pontos kimutatást vezetett a lakás költségeiről és arról is, hogy adott napon melyik lány mennyi pénzt keresett. A bérelt lakásban a mosókonyhában egy bőröndben a nyomozók több borítékot is találtak, amelyben a lányok „fizetései” voltak előkészítve. 

Taxival mentek

Ha az ügyfelek más címre kívántak menni, akkor N. Adrienn utasította a neki dolgozó nőket, hogy menjenek taxival, vagy biztosított számukra egy gépkocsit sofőrrel együtt, amelyek díja az emelt szolgáltatási árba beépült.

Rácsök mögé

N. Adriennt a Budapesti 5. és 13. Kerületi Ügyészség vádolta most meg, és vele szemben börtön- és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában.

Az elfogásról videó is készült:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet