Az elkövetkezendő hetekben karbantartás miatt több alkalommal is átmeneti leállás lesz az OTP Banknál, a vállalat a weboldalán részletesen számolt be arról, mi is várható pontosan.

2023. október 6-8.

Fejlesztési okokból 2023. október 6-án 23:00 óra és október 8-án 23:59 óra között a befektetési szolgáltatásokhoz kapcsolódó funkciók nem lesznek elérhetőek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

2023. október 6. és 2023. október 9-10.

Fejlesztési okokból 2023. október 6-án 14:00-tól 24.00-ig, valamint 2023. október 9-én 0.00-tól október 10-én 8:00-ig a lakossági hitelszámla-vezető rendszer nem lesz elérhető.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Változások

Az alábbi szolgáltatásokban lesznek változások: fogyasztási hitelek igénylése esetén a folyósítás a rendszer nyitását követően történhet meg legkorábban.2023. október 10-i napra ütemezzük át az október 9-i törlesztési napot lakossági hitelek esetén egyaránt.

Szerződésmódosítással járó funkciók

A hitelszámlaegyenlegek az internetbankban és a mobilbankban a rendszer nyitását követően lesznek elérhetők. Lakossági hitel szerződésmódosítással járó funkciók az október 9-i napon nem lesznek elérhetők (pl. elő- és végtörlesztés, számlazárás, prolongáció stb.)A hitelszámlára érkező csoportos beszedési megbízások a karbantartás ideje alatt nem teljesülnek. Legkorábban 2023. október 10. 8.00-tól teljesülhetnek újra, ha azt a beszedési megbízást indító fél a karbantartás után kezdeményezi.

Hitelkártyára történő befizetések

Az érintett időszakban hitelkártyára történő befizetések a következő munkanapon (október 10. kedd) kerülnek könyvelésre és válnak elérhetővé.

Ezeket a termékeket érinti

Az érintett termékek köre: ingatlanhitelek (támogatott és piaci lakáshitelek, jelzálog-típusú hitelek), munkáltatói hitelek, személyi kölcsönök, Babaváró kölcsön, hitelkártyák és Hitelkártya Részletfizetési szolgáltatások, lombard hitelek, Folyószámlahitel Instant Kölcsön.

2023. október 22.

Fejlesztési okokból 2023. október 22-én hajnali 04.00-tól 24.00 óráig a lakossági hitelszámla-vezető rendszer nem lesz elérhető. Az alábbi szolgáltatásokban lesznek változások: az internetbankban és a mobilbankban nem lesz lehetőség Hitelkártya Részletfizetési szolgáltatás igénybevételére. A hitelszámlaegyenlegek az internetbankban és a mobilbankban csak a rendszer nyitását követően lesznek elérhetők.

2023. október 29.

Fejlesztési okokból 2023. október 29-én hajnali 2:00-tól 2:45-ig (óra átállítás utáni időpont), az internetbank, a mobilbank, az eBIZ szolgáltatás, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett internetes fizetések jóváhagyása, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt ké: OTP