Először feleségével, majd magával is végezni akart az a piliscsabai vállalkozó, aki a napokban disznósokkolóval, majd egy késsel támadt feleségére. Az asszonynak sikerült elmenekülnie, majd a rendőrségre ment segítséget kérni.

Megtámadta feleségét

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, egy 53 éves asszony június 7-én, este ment segítséget kérni a Pilisvörösvári Rendőrőrsre. A még akkor is rettegő nő azt mondta, hogy férje minden ok nélkül, étkezése közben, hátulról egy áram alá helyezett, házi készítésű, disznóöléshez használatos sokkolóval megtámadta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vacsora közben támadt rá

P. Ferencné Marika, Németországban dolgozik, pár napra tért vissza Magyarországra, hogy láthassa unokáit. Miközben Marika vacsorázott, férje hátulról le akarta bénítani egy áram alá helyezett, házi készítésű, disznóöléshez használatos sokkolóval.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Visszament a házba

A halálra rémült nő kimenekült az utcára, és egy bokor mögé bújt, onnan figyelte bizonytalan lépésekkel, késsel a kezében közeledő férjét. Az asszony pár perccel később visszaosont a házba.

Újra rátámadt feleségére

Magához vette közben a terasz asztalán lévő kést és a sokkolót, az ágytakaró alá rejtette ezeket. Épp a telefonját kereste, amikor a férje, egy másik késsel a kezében, megjelent az ajtóban és újra rátámadt.

Az orvosi ügyeletre ment

Marikának sikerült a férfi kezéből kivenni a kést, a szemetesbe dobta, és kimenekült a házból. Először az orvosi ügyeletre ment, onnan pedig a rendőrségre. Még az őrsön is rázta a remegés, amikor arról beszélt, miképp kellett megküzdenie az életéért.

Jómódú vállalkozó

Ferenc, jó módban élő vállalkozónak számít Piliscsabán. „Jó tíz éve lakunk P.-ék mellett, de még egyszer se fordult elő, hogy ne tajtrészegen találkozzunk Ferivel az utcán” – mondta a Blikknek az egyik szomszéd.

Vita a szomszédokkal

„Elszámolási vitába is keveredtünk egyszer vele, mert ittasan belement a ház előtt álló furgonunkba.  Csak az asszony folyamatos nógatására sikerült rendezni tartozását” – mondta a szomszéd.

Tagadja a bűncselekményt

P. Ferenc előállításakor tagadta a bűncselekményt, panasszal élt a gyanúsítás ellen, viszont vallomást tett. Azt mondta: filmszakadásközeli élményben volt része, az utolsó képe egy pálinka a kezében, a következő pedig a bilincs a kezén.

Végezni akart magával

A nyomozók a helyszínen több levelet is találtak a gyanúsított kézírásával, amelyekben az asszony megöléséről volt szó. Többször küldött neki fotót, a garázsban felkötött hurkokról. A terve a gyanú szerint az lehetett, hogy megöli a nőt, majd saját magát is. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérletének gyanújával folytat eljárást.

Megviselte a támadás

Marika nem akart nyilatkozni a szörnyűség után, csak annyit mondott, nagyon megviselte a támadás, de erről nem akar többet beszélni, napokon belül visszautazik Németországba, és szeretné elfelejteni az egészet.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-astelefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció