Zamatos borok, újragondolt ételek, kiváló séfek és lüktető zene. Most hétvégén (06.09-10) lesz a kétnapos Nyári Etyeki Piknik. A gasztrosétányon széles borválaszték, kézműves vásár, kulturális és gyermekprogramok várják az érdeklődőket. Nincs belépő, minden programot ingyenesen lehet látogatni.

A helyi borászok mellett az ország számos neves borvidéke is részt vesz a rendezvényen, így 2018-ban első alkalommal a szerémségi borvidék is képviselteti magát. A látogatók kétóránként induló, szakértők által vezetett bortúrán ismerkedhetnek meg a magyar borfajtákkal.

A főzőverseny indulói idén az évszaknak megfelelő és a rozé borokhoz illő receptekkel készülnek, emellett a sétányon sajt-, sonka- és csokoládékülönlegességeket is kóstolhatnak a résztvevők.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Közlekedés

Buszok indulnak óránként 760 jelzéssel Etyekre a Kelenföldi pályaudvarról (szokásos menetrend szerint), amelyeket az utasforgalom függvényében kiegészítenek többlet járatokkal. A teljes árú retúr jegy 1.120,- Ft Etyek, autóbusz-forduló megállóhelyig.

Biatorbágy felől erősen megnövekedett forgalomra kell számítani, ezért a Budapest irányából érkezőknek javasoljuk, hogy Herceghalom felől közelítsék meg a települést. 9.00 és 19.00 óra között autóval nem lehet behajtani az Újhegyi útra, azaz a Gasztrosétányra.

Aki autóval érkezik, parkolót az Alcsúti úton és a Boti úton talál. A parkolási díj 1.000,- Ft egész napra. A parkolók megtalálását útbaigazító táblák és helyi forgalomiránytók segítik. Előzetesen tájékozódhatnak az itt a honlapunkon megtalálható térképen.  A motorkerékpárral érkezők megállhatnak a Gasztrosétány bejáratánál.

A teljes programot és a többi részletet itt találod!