Egy 69 éves asszony fodrászhoz indult néhány napja az otthonából, de azóta sem tért haza és életjelet sem adott magáról. Eltűnés miatt keresi családja Kollárné Angyal Erikát a közösségi hálón és a rendőrség segítségével.

Fodrászhoz indult

A 69 éves hölgy néhány nappal ezelőtt a miskolci, Rigó utca 40. szám alatti otthonából fodrászhoz indult, de otthonába azóta nem tért haza és életjelet sem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem vitte magával a telefonját

Az iratai nála vannak, de a telefonját nem vitte magával. Körülbelül 160-170 cm magas, 60 kg, pontos ruházata egyelőre nem ismert. Magas vérnyomásra kell gyógyszert szednie, egyéb betegsége nem ismert, térben-időben ezidáig jól tájékozódott a család információi szerint.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Jelentették a rendőrségnek

A Miskolci Rendőrkapitányság megerősítette, hogy a rendőrségi bejelentés megtörtént. Aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon.

Így segíthet

Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Eltűnt a lánya

A Kékvillogó.hu írt arról a napokban, hogy egy idős édesanya tett bejelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon hétfőn délelőtt, mert aznap reggel 8 óra körül a Veszprém környéki faluban található otthonából ismeretlen helyre távozott az orvosi kezelés alatt álló lánya – közölte a rendőrség. 

Búcsúlevelet hagyott hátra

A 42 éves nő búcsúlevelet hagyott hátra. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai elsődlegesen az eltűnt lakókörnyezetében kezdték meg az adatgyűjtést és a tanúkutatást. A megszerzett információk alapján a nő a környékbeli fás, bokros területen lehetett, ezért a keresésbe bevonták a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kutyás szolgálatát, Takács Krisztián zászlóst és G-Gomez nevű nyomkövető ebet.

Megtalálták a hegyen

A Veszprém határában elterülő Csatár-hegyen a keresett nőt Kovács Bence főtörzsőrmester és Tivadari Márk törzsőrmester végül megtalálták, majd átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.

Hajnalban ment dolgozni, nem tért haza

Ugyancsak a Kékvillogó.hu írt arról, hogy a villanyszerelőként dolgozó férfi kedd hajnalban elment dolgozni, majd 17 óra körül Siófokon, a Tesco parkolójában elbúcsúzott kollégájától. Utána Veszprémben látták, majd a legutolsó életjelként Litérnél mérte be egy kamera. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt hölgy. Fotó: police.hu