Szúr, hasogat, rendületlenül lüktet és minden másról elveszi a fókuszt – a fogfájás a legkellemetlenebb egészségügyi tünetek egyike, ami ráadásul soha nem érkezik jókor. A hétvégén vagy ünnepek alatt jelentkező fogfájást ráadásul gyakran a fogászat elérhetetlensége miatti szorongás is kíséri. Szerencsére ma már nem kell ilyen idegtépő szituációkat eltűrnünk.

A hirtelen fogfájdalom hátterében számos tényező állhat. Ilyen lehet a fogszuvasodás és a fogíny problémái, a fogágyat érintő betegségek, a rossz szokások miatt kialakul rendellenesség vagy valamilyen baleset miatta trauma. Váratlanul fellépő fájdalom esetén fontos a megfelelő és időben történő reakció, ami által a probléma súlyosbodását megakadályozhatjuk, mentális egészségünket pedig megőrizhetjük. Az otthoni fájdalomcsökkentés (pl. fájdalomcsillapító vagy borogatás segítségével) mellett elengedhetetlen a szakember felkeresése, hiszen a probléma többnyire nem oldódik meg magától. Az időben megkezdett kezelés segíthet enyhíteni a fájdalmat és elősegítheti a mihamarabbi gyógyulást.

Haifa Dent éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is elérhető fogászati rendelő megnyitását a fogfájás halaszthatatlanságának felismerése motiválta. Sokévnyi munkánk során rengeteg kétségbeesett pácienssel találkoztunk már, tapasztalatunkból adódóan tudjuk, hogy a – sok esetben – hirtelen kialakuló fogfájás milyen frusztrációt és félelmet tud kiváltani a betegből. Éppen ezért, rendelőnk kialakítása során elsősorban a megtört páciensek problémájának mihamarabbi, fájdalommentes kezelésének megoldására helyeztük a hangsúlyt. Munkatársaink kifejezetten akut esetekre specializálódtak, rendelőnk modern felszelése a legfrissebb szakmai elvárásoknak is megfelel, az ajtónk pedig éjjel-nappal nyitva áll – így semmi sem állhat a fogászati fájdalomtól mentes, nyugodt hétköznapok útjába.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: haifadent.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.