Vádat emelt az ügyészség az ellen a sofőr ellen, aki tavaly nyáron autójával akart megfordulni, amikor összeütközött Koncz Ferenc fideszes képviselővel. Az országgyűlési képviselő a helyszínen meghalt.

Autójával ütközött egy motoros

Egy 44 éves nő halálos balesetet okozott Bekecsen. Figyelmetlenül akart megfordulni a kocsijával, amikor egy motoros nekiment. A motoros belehalt a sérüléseibe – írja a ügyészég.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset itt történt

Egy motoros jött vele szembe

Legyesbénye polgármestere tavaly júniusban Bekecsen haladt az autójával, vele ellentétes irányban hajtott egy motoros. A nő mögött egy másik autó és egy teherautó ment.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A teherautó kitakarta a forgalmat

Miután elment mellette a másik kocsi és a teherautó, Lengyelné Bús Zita  balra kormányozva felhajtott az útra annak ellenére, hogy egy arra közlekedő teherautó teljes egészében kitakarta a szembejövő forgalmat.

A motoros nem tudott megállni

Az ügyészség szerint a motoros észrevette a kanyarodó autót, de már túl közel volt hozzá. Vészfékezett, de nem tudott megállni, jobbra borulva, csúszva nekiment az autónak – írja a Kekvillogo.hu

Parlamenti képviselő balesetezett

A baleset után kiderült, hogy a motoros, Szerencs és térsége országgyűlési képviselője, Koncz Ferenc volt.

Meghalt a politikus

A fideszes politikus olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen, az orvosi ellátás közben meghalt.

A baleset helyszíne – Forrás: globaltv.hu

A polgármester szerint gyorsan ment a Koncz Ferenc

A baleset után a polgármester férje azt mondta, szerintünk jóval a megengedett sebességhatár felett, nagyjából 80 kilométer/órával mehetett Koncz Ferenc. „Ráadásul ki tudta volna kerülni a feleségem autóját, olyan nagy hely volt mellette” – mondta a férj, aki szerint a felesége nem érzi felelősnek magát a balesetért, mivel semmit sem lehetett látni a motorosból.

Tárgyalás nélküli ítéletet javasolnak

Az ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt emelt vádat a polgármester asszony ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje felfüggesztett fogházbüntetésre, valamint tiltsa el a vezetéstől.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszínelés a baleset után – Forrás : globaltv.hu