„Én is megváltoztam. Külsőm most már tökéletesen kezdi visszaadni azon buta férfiak megjelenését, akikkel és amilyenekkel te kedvelsz. Viszont én intelligens is vagyok” – ezekkel a gondolatokkal hívta Béres Anettet Nagy Alekosz. A médiaszemélyiség nem akármilyen érveket sorakoztatott fel maga mellett.

Meglepte a közvéleményt

Tavaly nyáron meglepte a hazai közvéleményt, amikor kiderült, hogy egy drogszeánsz után félholt állapotban találtak rá egy fiatal nőre. Hamar kiderült, hogy a súlyosan sérült nő nő Béres Anett, aki egy bódító hatású főzet fogyasztása után megtébolyult állapotban, rohant be a siklósi erdőbe, ahol egy nap múlva találtak rá életveszélyes állapotban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Anett családot szeretne

Béres Anett azóta átértékelte az életét és rájött, családot szeretne. A hölgy az RTL Reggeliben árulta el újévi fogadalmát: meg akarja találni a nagy őt, sőt, feleség és anya szeretne lenni, de úgy érzi, kezd kicsúszni az időből. Az elhangzottra Nagy Alekosz reality-szereplő levélben reagált Facebook-oldalán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem volt rá felkészülve

A VV4 győztese azzal kezdte, hogy úgy emlékszik: Béres Anett annak idején még invitálta, de ő nem volt felkészülve– olvashatjuk a levélben. „Ahogyan akkoriban te sem kimondottan nyerted el az én tetszésemet. Eltelt 12 év. Felnőtt lettél. És okos. Szép vagy, Anett.”

„Én intelligens is vagyok”

És ekkor jött a fordulat a levélben: „Én is megváltoztam. Külsőm most már tökéletesen kezdi visszaadni azon buta férfiak megjelenését, akikkel és amilyeneket kedvelsz.” – fogalmazott Alekosz.

Felhívta VV Anettet

A celeb nem titkolta, hogy munkája épp nincs, de havi 240 ezret keres, illetve várja szombaton 5-kor a Camponában VV Anettet. „Fogyasszunk el egy forró csokit, habos kakaót vagy egy sárgaborsó-főzeléket fasírttal.” – olvasható a levélben. Anett egyelőre nem reagált a randimeghívásra.

„Szerepet kaptam az Üvegtigris folytatásában”

Alekosz idén már megvillant egyszer: a Budapestkörnyéke.hu portál írt arról, hogy a celeb a közösségi oldalán tényként jelentette be: hamarosan elindul az Üvegtigris 4 forgatása, és azt is, hogy Kokó szerepét megkapta. Úgy fogalmazott, hogy régi nagy álma válik valóra. „Kimondhatatlanul elégedett, büszke vagyok magamra! Megcsináltam. Kiválasztottak” – írta. 

Azt állította, szerepelni fog az Üvegtigris 4-ben

A médiaszemélyiség részletesen taglalta, hogy nem csupán fizikailag is hasonlítanak egymásra a korábbi olimpiai bajnok bokszolóval. Alekosz állítása szerint a kilencvenes években együtt jártak edzésekre Papp Lászlóhoz a Központi Sportiskolába. Egymás mellett volt az öltözőszekrényük, sőt, még a lakat is hasonlított. Azt is hozzáfűzte, hogy Orbán Sándor, az edző mindig összekeverte őket. Az különböztette meg őket, hogy Kokónak volt fülbevalója, Alekosznak pedig nem.

Kollégájának nevezte Rudolf Pétert

Azt írta, a rendezők és Rudolf Péter kollégája is meg lesznek vele elégedve. Magát többször is egy lapon emlegeti a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésszel. Azt írta, azért más tehetséges szereplők is lesznek a filmben.

Úgy tűnik, csak tréfálkozott

Nagy Alekosz posztja bár tényként volt tálalva, elképzelhető, hogy bolondozott csupán a realitysztár. Azóta ugyanis megszólalt az Üvegtigris producere. Egyáltalán nem erősítette meg a VV4 győztesének szavait, sőt, egyenesen cáfolta azokat. A Telex megkeresésére Kovács Gábor, az Üvegtigris filmek producere tiszta vizet öntött a pohárba. Értetlenkedésének adott hangot, ugyanis elárulta, még csak beszélgetnek róla, hogy lesz film, még ez sem dőlt el. Ha pedig lesz, Alekoszra egyáltalán nem számítanának. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Alekosz – Forrás: Tv2