Kis híján megfojtotta barátnőjét egy hajléktalan férfi a Westend lépcsőházában. A nő a közeli szállodába menekült, ott kért segítséget.

Hajléktalanként éltek

A nő és a férfi hajléktalanként éltek párkapcsolatban. A 2019 őszén a nő azért utazott Budapestre, hogy néhány napot együtt töltsön a barátjával. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Alkoholt fogyasztottak

Érkezése másnapján késő este alkoholt fogyasztottak és megbeszélték, hogy az éjszakát az egyik budapesti bevásárlóközpont parkolójához tartozó lépcsőházban töltik.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Veszekedésből verekedés

Útközben, a férfi féltékenysége miatt összevesztek a Nyugati téri aluljáróban, a veszekedésből pedig verekedés lett. A férfi ököllel többször is megütötte a nőt.

A parkolóban is balhéztak

Éjfél körül érkeztek meg a Westend parkolójához tartozó lépcsőházba, ahol együtt töltötték az időt. A férfi féltékenysége miatt megint összevesztek, és a férfi ismét ököllel esett a nőnek.

Fojtogatta a nőt

A nő ekkor megpróbálta elhagyni a lépcsőházat, azonban a férfi utána ment, hátulról megragadta a nyakát, és magához húzta, miközben mind a ketten a földre estek. A vád szerint a férfi ekkor a hátán fekvő barátnője mellé térdelt, megrángatta a hajánál fogva, majd ismételten megragadta a nyakát és olyan erővel és hosszan fojtogatta, hogy az elvesztette az eszméletét. Amikor ezt észlelte a férfi, akkor abbahagyta a nő fojtogatását, aki magához tért.

Megszökött, míg a férfi aludt

A 30 éves férfi nem akarta, hogy a nő elhagyja a helyszínt, ezért azt kérte, hogy vetkőzzön meztelenre. A nő le is vetkőzött. Amikor a férfi elaludt, a nő a lépcsőházból egy közeli szállodába ment, ahol segítséget kért.

Itt töltötte az éjszakát a hajláktalan pár

Forrás: ugyeszseg.hu

Fegyházat kértek a férfira

A nő a bántalmazás következtében az arcán, nyakán zúzódásos, véraláfutásos sérüléseket szenvedett, a nyak leszorításával agyduzzanat alakult ki nála, mely közvetett életveszélyes állapotot eredményezett, a halálos eredmény elmaradása azon múlott, hogy a férfi önként felhagyott a fojtogatással. A Fővárosi Főügyészség fegyházbüntetést kért a többszörös visszaeső erőszakos férfira.

Szabadul, de már újra le is akarják tartóztatni

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak azt mondta, hogy a férfit már kétszer is elítélték korábban testi sértések miatt. A terhelt épp ma szabadul egy másik büntetéséből, ezért a főügyészség már indítványozta is a letartóztatását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció