A magabiztosságunkhoz hozzájárul külső megjelenésünk. Az ápolt bőr, a ragyogó hajfürtök és a telt ajkak a “nagybetűs nő” alapvető stílusjegyei. Azonban nem mindenki születik tökéletes formákkal, viszont napjainkban egyszerű és szinte fájdalommentes orvos-esztétikai beavatkozásokkal változtathatunk külsőnkön.

Azok számára is van megoldás, akik keskeny ajkakkal látták meg a napvilágot. A természetes hatást elérő beavatkozások között az Aesthetica Orvosi Központ ajakfeltöltő eljárásai kiemelkedőek. A szakképzett orvosi gárda különféle módszerekkel végzi az ajakfeltöltést, így tökéletesen a páciens igényeire szabott lesz a végeredmény. 

A divatos Russian Lips technika például azok számára jó választás, akik enyhe volumennövelésre vágynak úgy, hogy ne legyen érezhető a művi behatás. 

Érezd jól magad a bőrödben!

Az önbizalomhiány gyakran a külsőnk miatt megfogalmazott kritika okán alakul ki. A szubjektív véleményeket mérlegeljük, és ne fogadjuk el azonnal valamennyit! Viszont, ha saját magunk sokkal jobban éreznénk magunkat a bőrünkben egy-egy szépészeti beavatkozás után, bátran vágjuk bele!

Az ellenőrzött keretek között végzett orvos-esztétikai kezelések ma már szinte fájdalommentesen és gyorsan biztosítanak látványos eredményeket. Azok számára nyújtanak kiváló megoldást, akik félnek a műtéti beavatkozásoktól, az altatástól. A kockázatmentes Russian Lips ajakfeltöltés is ilyen eljárás, mely pár perc alatt ér el hosszú távú változást.

Russian Lips technika

A beavatkozás speciális technikával történik, mely során a legfontosabb, hogy a természetes hatás érvényesüljön. Ennél az eljárásnál nem a térfogatnövelésen vagy az ajkak méretének hangsúlyosabbá tételén van a hangsúly, hanem inkább azok formázását tekintik végső célnak.

A Russian Lips hialuronsavas ajakfeltöltés után az ajkak nem domborulnak ki túlzottan, jól harmonizálnak majd az arc többi részével. Ez a technika lehetőséget ad arra, hogy az aszimmetriát kijavítsa, így arcvonásaink sokkal kellemesebb összhangot mutatnak. Fontos, hogy csak ellenőrzött körülmények között vállalkozzunk az ajakfeltöltésre, hiszen ezzel az egészségügyi kockázatok kiküszöbölése mellett, a kívánt hatást fogjuk elérni!

A beavatkozás menete

Mint általában az ajakfeltöltéseknél, ennél a beavatkozásnál is a szervezetünkben megtalálható hialuronsav használatával történik a feltöltés. Apró tűszúrásokkal juttatja a szakorvos a töltőanyagot az ajkakba, mely helyi érzéstelenítés mellett, szinte egyáltalán nem fájdalmas. 

A néhány perces beavatkozás során a hialuronsavat az ajkak középső részétől kezdve a sarkak irányába haladva töltik be, így érve el a kívánt formát. Mivel a középső részek kerülnek elsősorban kihangsúlyozásra, így az ajkak szív alakúvá válnak, a Cupido-ív kiemelésével látványos lesz megjelenésünk.

Miután megtörténik a feltöltés, szinte azonnal látható eredményeket tapasztalhatunk. Természetesen be kell tartanunk a kezelőorvos utasításait, így hosszú ideig lesz tartós a hatás.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.