Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, halántékon szúrtak egy fiatalt az Erzsébet téren. A megsérült fiút életveszélyes állapotban vitték kórházba és továbbra sem javult az állapota.

Összeszólalkoztak

Az eddigi adatok szerint február 19-én, 2 óra 10 perc körül a Budapest 5. kerületi, Erzsébet téren két társaság szólalkozott össze, melynek következtében a még ismeretlen tettes egy hegyes eszközzel megszúrt egy férfit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A fejét szúrta meg

A veszekedés közben egy fiatal kést ragadott és azzal halántékon szúrta a másik fiatalt. Az elkövető elmenekült a helyszínről, a megkéselt fiatalt a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elfogató parancsot adtak ki

A rendőrök forró nyomon kezdték meg a munkát, és hajtóvadászatot indítottak az elkövető ellen. A budapesti zsaruknak végül sikerült azonosítani a feltételezett támadót, egy 18 éves férfit, aki ellen elfogató parancsot adtak ki.

Hajnalban szóltak Martin édesanyjának

Kittit, a megszúrt fiatal anyját vasárnap hajnali negyed háromkor értesítették, hogy gyermekét, Martint megkéselték a Deák téren – írja a Bors.

Bízik benne, hogy minden kiderül

„A mentősök sikeresen újraélesztették és bevitték az intenzív osztályra. A rendőrök azt mondták nekem, hogy a történtekről van egy kamerafelvétel, amin nem látszik a tettes. Aztán kiderült, hogy egy másik felvétel is van. Ezt a borzalmat nem lehet eltussolni, bízom benne, hogy minden ki fog derülni. Még csak januárban töltötte be a 18-at!” – mondta a lapnak.

Nem javul a fiú állapota

„Folyamatosan imádkozom a fiamért, de sajnos rosszabbodott az állapota. Az orvosok beengedtek hozzá, így megfoghattam a kezét és beszélhettem is hozzá. Az orvosok szerint Martin hall engem. Ezt onnan tudják, hogy a fiam sír. Én is látom, hogy könnyezik” – zokogott Kitti, aki nem tudja, hogy pontosan mi válthatta ki a konfliktust. A Bors információi szerint a fiatalok egy lány miatt vesztek össze.

Kőbányán fogták el a késelőt

Vasárnap 18 óra után jött az újabb fejlemény, miszerint a budapesti rendőrök 15 órán belül elfogták kőbányai lakásán a támadót. A 18 éves K. Zsolt elszámoltatása folyamatban van – írja a police.hu.

Nyomozás indult ellene

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett kísérlet miatt ismeretlen elkövető ellen indított nyomozást.

Nem tett vallomást

Kihallgatásán a gyanúsított megtagadta a vallomástételt. Az elkövetés eszközét a nyomozók az eljárás során megtalálták és lefoglalták. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiemelt kép illusztráció