Burkolatjel festés miatt április 16-án kedden 9 és 15 óra között sávzárás lesz az M1-M7-es autópálya közös szakaszán Budaörsnél és szerdán az M0-s autóúton Törökbálintnál – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 

Egy sávot lezárnak

A közlekedőknek a munkálatok idején hosszabb menetidővel kell számolniuk. A tájékoztatás szerint a munkálatok miatt kedden az M1-M7-es autópálya közös szakaszán, a Győr felé vezető oldalon csak egy sávon haladhat a forgalom. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Hárosi-Duna-híd

Az M0-s autóút déli szektorán kedden az M1-es autópálya felé vezető oldalán, a Hárosi-Duna-hídon karbantartási munkák zajlanak, így a belső két sávba terelik a közlekedőket. Az erős forgalom miatt a torlódás közel 8 km-es.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Baleset a 11-esen

A 11-es főúton, kedd reggel Szentendrén baleset történt. A Budapest felé vezető oldalon, a 17-es km-nél nincs forgalomkorlátozás, de a járművek több km hosszan torlódnak.

Törökbálint és Érd térsége

Április 17-én, szerdán az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Törökbálint és Érd térségében is csak egy sávon haladhat majd a forgalom. A lezárás miatt sok autós vélhetően Budaörs fő utcáját választja majd kerülő útként, így itt is dugóra kell számítanunk.

Lezárás a reptér környékén

Újabb munka kezdődött az M4-es autóúton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér csomópontjában. Szombatig a repülőtérről Cegléd irányába tartó csomóponti ág lesz lezárva, ezért a repteret elhagyva először Budapest felé kell elindulni, majd a bevásárlóközpontnál lévő körforgalmakon át visszafordulni a kívánt irányba. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció