Rettegnek a Dália utca lakói Kerepesen, mert a szomszédos Kistarcsáról többen hozzájuk járnak át drogozni. A önkívületben fetrengő emberek maguk alá csinálnak, eldobálják a fecskendőket és gyakran nyilvánosan teszik azt, amit mások csak a hálószobában szoktak. Az ott élők rettegnek, Kerepes polgármestere most hadat üzent a drogosoknak. Az ügyről készült videót a cikkünk alján lehet megnézni.

Rákaptak a drogosok a Dália utcára

A csendes, fákkal benőtt Dália utca Kerepes szélén található, közel a kistarcsai Lidl áruházhoz. A helyiek elmondása szerint a környék drogosai rákaptak a kis utcára. Rendszeresen ide járnak bódulni, közben össszecsinálják magukat, vagy éppen egymásnak esnek. Az ott élők ki sem mernek mozdulni a házaikból. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A házak előtt garázdálkodnak

A Dália utcában élő Olga néni azt mesélte, hogy rettenetes, amit a drogosok művelnek. Egymást kergetik a nyílt utcán, ha a szükség úgy hozza, akkor pedig a háza elé végzik el a szükségleteiket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Levizelik a kerítést

A szintén az utcában élő Erzsébet arról beszélt, hogy a háza előtti területet rendszeresen összefossák az önkívületben fetrengő drogosok. Naponta levizelik a kerítést, egymással pedig olyat művelnek, ami csak felnőtt filmekre való. Erzsébet asszony szerint felháborító ami Kerepesen történik.

Vécének használják az utcát

Az utcában élő Bán Norbert lefényképezett egy dolgát az utcában végző fiatalt – ezt látható a cikk elején, a kiemelt képünkön. Norbert is megerősítette, hogy a környék drogosai a Dália utcában lövik be magukat, aztán vécének használják az utcát, a tűket pedig eldobálják. Higiéniailag nagyon problémás a helyzet.

Patkánymérget szívnak

A férfi szerint patkánymérget sodornak alufóliába, azt szívják egy csövön, attól állnak be annyira, hogy gyakorlatilag összefossák, hugyozzák magukat az utcában.

Csoportosan csinálják

Kerepes fideszes színekben nyert polgármestere, Gyuricza László amikor megtudta, mi zajlik a településének csendes utcájában kiment a helyszínre. Ő is megerősítette, hogy a drogosok itt paráználkodnak. Mint fogalmazott: van aki egyedül, van aki párral és van, aki csoportosan. A polgármester szerint ez teljesen elfogadhatatlan.

Belendült a polgármester

Gyuricza László elmondta, hogy egyeztetett az illetékes, gödöllői rendőrkapitánnyal, aki azonnali razziát rendelt el, közben a városüzemeltetés kitakarította az utcát, kivágták azokat a bokrokat, ahol a drogosok megbújtak. Várhatóan térfigyelő kamerát is felszerelnek majd.

A korábbi polgármester belebukott a drogosokba

Kerepesen régi probléma a drogosok utcai garázdálkodása. Gyuricza László polgármester elődje, a volt újságíró, de szélsőjobbos színekben politizáló Franka Tibor pont a drogosok miatt bukott meg. A helyiek nagyon elégedetlenek voltak azzal, hogy nem tudja kezelni a problémát. Gyuricza László tanult elődje hibájából, ezért még videót is csináltatott arról, hogy azonnal cselekszik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A videót alább lehet megnézni

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból