Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt brutális baleset történt ma az M6-os autópályán. Az eset során egy kisbusz borult az oldalára, a járműből többen kirepültek, mostanra pedig az is kiderült, hogy a tragédia két halálos áldozatot is követelt.

Három mentőhelikopter is érkezett

Mint megírtuk az érdi és a martonvásári önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járművet, felitatják a kifolyt üzemanyagot. A helyszínre érkeztek a törökbálinti hivatásos tűzoltók, három mentőhelikopter és hat mentőautó is. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt lezárták, írja a katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Szalagkorlátnak csapódott

A police.hu az eset kapcsán azt írta, hogy Ráckeresztúr térségében egy gépjármű lehaladt az úttestről. Az elsődleges adatok szerint 2021. szeptember 29-én 16 óra 45 perc körül az M6-os autópálya 33-as kilométerszelvényében, Dunaújváros felé vezető oldalon, Ráckeresztúrnál egy gépjármű ismeretlen okból szalagkorlátnak, majd hídpillérnek ütközött úttestről. 

Kapcsolódó:

A felborult kamion:

Fotó: police.hu

Többen kirepültek a kocsiból

Mint írták nyolcan utaztak a járműben, amelyből a baleset során többen kiestek. A hatóságok a helyszínen teljes útlezárás mellett megkezdték az életmentést és a helyszínelést. 

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Ketten meghaltak

A police.hu legfrissebb híradása szerint a helyszínelés még mindig tart, továbbá azt írják, a sérültek közül két férfi életét a helyszínen nem tudták megmenteni, további hat utast pedig kórházba szállítottak a mentőszolgálat munkatársai.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu