Vasárnap hajnalban egy kombi Honda a Ferihegyi gyorsforgalmi úton közlekedett kifelé, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér irányába. A Csévéző úti felüljárót elhagyva eddig ismeretlen okból a személyautó áttért a menetirány szerinti bal oldalra.

Nem tudta elkerülni

Szemből egy magyar rendszámú, utasokat szerencsére nem szállító, MAN márkájú turistabusz éppen ekkor ért oda. A buszsofőr megpróbált lehúzódni járművével, ennek érdekében balra rántotta a kormányt, de a szalagkorlát miatt nem igazán volt mozgástere. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azonnal meghaltak

A Honda nagy erővel a busz bal első sarkának vágódott, majd megpördült és a saját sávjában, a forgalommal szemben állt meg. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a személyautó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az abban utazó két középkorú férfi beszorult a roncsba és azonnal életét vesztette.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

A buszvezető kórházba került

Holttestüket a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével, a tető hátrahajtásával szabadították ki. A buszt vezető férfi is megsérült a balesetben, őt a mentőszolgálat szakemberei kórházba szállították.

Még egy baleset

A gyorsforgalmi út jelenleg is le van zárva, a KÖKI felől érkezőket már a Shell benzinkútnál a Gyömrői útra terelik. Érdekesség, hogy azóta a helyszín mellett, a Gyömrői úton újabb baleset történt, egy nézelődő sofőr Audijával egy Ford kombinak ütközött hátulról, szerencsére sem a Fordban, sem az Audiban nem sérült meg senki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Döbbenetes erejű volt az ütközés

A busz is alaposan megsérült

A tűzoltóknak is segítenie kellett

Teljes útzár

Két ember veszítette életét

Sajnos nem lehetett rajtuk segíteni, menten szörnyehaltak

A turistabusz eleje

A másik baleset

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.