Nem adta meg az elsőbbséget egy Seat vezetője egy BMW-nek. A luxusautó sofőrje megpróbálta elkerülni az ütközést, ezért egy villanyoszlopnak csapódott.

Totálkárosra törött a BMW

Nagy értékű elektromos BMW 740-es tört totálkárosra Budapest 18. kerületében, Pestszentlőrinc Ganz-telep nevű városrészében kedden kora délután, miután egy Seat Ibiza nem adott neki elsőbbséget egy egyenrangú útkereszteződésben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az összes légzsák kirobbant

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Szabálytalan autós

A BMW a Beregszász utcán közelített az Üllői út irányába, amikor a Zilah utcai kereszteződésnél egy balról érkező Seat nem tartotta be a jobbkézszabályt és a BMW elé hajtott.

Felgyűrődött a BMW orra

Villanyoszlopnak csapódott

A német rendszámú és márkájú járgány magyar vezetője azonnal elkapta jobbra a kormányt, de így is a szabálytalankodó félig orosz, félig magyar hölgy autójának ütközött, valamint a reflexszerű mozdulat következtében egy beton villanyoszlopnak is nekirohant.

Jól megúszta a vétkes autós

Fradi meccsre ment

A Seat lecsúszott az úttestről és végül a sarki ház kerítésének csapódva tudott megállni. A vétkes személyautóban egy férfi utas is utazott, ő és a sofőr hölgy könnyebben sérültek, a BMW- vezető férfinek semmi baja sem lett, így egy ismerőse segítségével még valószínűleg oda tudott érni a 18 órakor kezdődő Fradi meccsre, ahova indult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elszállították a BMW-t

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián