Franciaországból hozták haza azt a férfit, aki egy nőt kényszerített prostitúcióra Budapesten.

2021-ben ismerkedtek meg

A nyomozás adatai szerint H. Róbert még 2021 májusában ismerkedett meg egy 28 éves nővel, akivel egy kőbányai lakásba költöztek. Nem sokkal később erőszakkal kábítószer-fogyasztásra és prostitúcióra kényszerítette a nőt, pénzét elvette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A nő segítséget kért

A nő végül 2021 júliusában a rendőrségtől kért segítséget, ami után a férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Franciaországból hozták haza a férfit:

Átadták a fővárosi rendőröknek

H. Róbert Franciaországba menekült, ahol a helyi rendőrök a körözés alapján elfogták. A napokban hozták Magyarországra, ahol átadták a fővárosi rendőröknek, írja közleményében a rendőrség.

Ezt a férfit fogták el:

Letartóztatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 22. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 28 éves H. Róbertet szexuális erőszak, illetve emberkereskedelem és kényszermunka bűntett gyanúja miatt vették őrizetbe, letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek, amit a bíróság 2022. február 9-én elrendelt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: police.hu viderészlet