Baleset történt a 11-es főúton, a 6-oson Érdnél és az M-M7 közös szakaszán. Mindhárom helyen jelentős a torlódás.

Súlyos baleset történt Leányfalun, a 11-es főúton, a Móricz Zsigmond út és a Malomhegyi utca kereszteződésénél.  Helyszíni beszámolók szerint frontálisan ütközés történt, három autó érintett a karambolban. A szentendrei hivatásos tűzoltók mellett a mentők is a balesethez érkeztek. A helyszínelés idejére lezárják az érintett útszakaszt. Áll a forgalom.A környék lakói a Facebookon, hogy rengeteg sziránzó autó hangját hallják.

Két gépkocsi ütközött össze a 6-os főút 26-os kilométerszelvényénél, Érd térségében. Az ütközés következtében az egyik autó árokba csapódott, a másik a fél útpályán okoz forgalmi akadályt.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol irányítás mellett halad a forgalom.

Három autó ütközött össze az M7-es autópálya Budapestről kivezető oldalán, a 15-ös kilométerszelvénynél, Budaörs térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben hárman könnyebben sérültek, az érintett útvonalon jelentős torlódás alakult ki. A szemle és a műszaki mentés idejére a belső és a külső forgalmi sávot lezárták, a forgalom a leállósávban lassan halad. 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel az M1-M7-es kivezetőjén történt balesetről – Forrás: Facebook/Balesetinfo