Halálos baleset történt a 6-os főúton, amikor egy autó frontálisan ütközött egy teherautóval. Egy ember meghalt, 3-an megsérültek.

Halálos baleset Százhalombattánál

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt csütörtök reggel a 6-os számú főúton Százhalombatta térségében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Itt történt a baleset

Frontális ütközés

Egy személygépkocsi haladt Ercsi felől Érd irányába, amikor egyelőre tisztázatlan okból áttért a menetiránya szerint bal oldalra és összeütközött egy teherautóval.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Meghalt a sofőr

A baleset következtében a személyautó sofőrje a helyszínen meghalt, a tehergépkocsiban utazó három ember megsérült.

Teljes útzár van

A rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat mindkét irányban a 25-ös, valamint a 29-es kilométereknél lévő körforgalmaknál az M6 autópályára terelik. A helyszíni szemle és a mentési munkálatok előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá az utat.

Több kilométeres sor az M0-áson

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es irányába, Vecsés térségében egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze. A 38-as km-nél a sérült járművek a belső sávban vesztegelnek, mögöttük több km-es a kocsisor.

Balesetek száma Magyarországon

Kisbusz ütközött Tökölnél

Összeütközött egy kisbusz és egy gépkocsi csütörtök reggel Tököl és Szigetcsép közötti úton. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép:helyszíni felvételek – Forrás: Facebook/Balesetinfo