Súlyos baleset történt Tinnyénél, frontálisan ütközött két autó, lezárták az utat. Piliscsabánál váltóhiba van, a Volánbuszon elfogadják a vasúti jegyeket.

Frontális karambol Tinnyénél

Frontálisan karambolozott két személyautó a 102-es út 16-os kilométerénél, a rendőrség megállította a forgalmat – közölte honlapján az Útinform. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Elterelik a forgalmat

A személyautók önkormányzati utakon tudnak kerülni, a tehergépjárműveknek várakozniuk kell, avagy jelentős kerülővel, a 10-es vagy 1-es út felé közlekedhetnek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mentők a helyszínen

A baleset Tinnyén, a Bocskai utcában történt – tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. A piliscsabai önkéntes és a bajnai hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, illetve a mentők is a helyszínre érkeztek.

Itt történt a baleset

Torlódás az M3-as bevezető szakaszán

Lelassult a haladás az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúttól a városközpont irányába.

Dugó a 10-es úton

Sokan haladnak a főváros felé a 10-es főúton Pilisvörösvár felől, ezért az ürömi körforgalomnál torlódik a forgalom.

Jól közlekedhető a 11-es

 A 11-es főúton a Tahitótfalu és Békásmegyer közötti szakaszon élénk a járműmozgás, de komolyabb fennakadásra nem kell készülni.

Araszolás a 31-esen

Szakaszosan araszol a forgalom a 31-es főúton Mende és Maglód térségében, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál, az M0-s csomópont előtt.

Váltóhiba Piliscsabánál

A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a menetidő, Pilisvörösvár és Piliscsaba között váltóhiba miatt nem közlekednek a vonatok. A MÁV-START pótlóbuszt rendelt az utasok elszállításához. Vonatkimaradásokra is számítani lehet.

Vonatjeggyel fel lehet ülni a buszra

6:26-tól Árpád-híd és Piliscsaba között a MÁV-START bérleteit elfogadják utazásra a Volánbusz menetrend szerinti járatain. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: illusztáció – a fotó nem a tinnyei balesetnél készült – Forrás: Facebook