Csúnya baleset történt hétfő délután Újlipótvárosban a rakparton. Egy telekomos furgon és egy Suzuki csapódott össze. Mindkét sofőrt kórházba vitték a mentők. A mentéskor készült videót a cikkünk alján lehet megnézni.

Áttért a bal oldali sávba

A pesti alsó rakparton közlekedett észak felé egy Suzuki SX4 idős sofőrje hétfőn kora délután. Már az újlipótvárosi szakaszon haladt a Carl Lutz rakparton, amikor – a sofőr állítása szerint – az autó műszaki hiba miatt áttért a bal oldalra. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva olvashatod el.

Összeroncsolódott a furgon eleje

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Frontális karambol

A Suzuki félig frontálisan ütközött egy szemből érkező telekomos furgonnal. Olyan gyorsan történt minden, hogy a sofőrök fékezni sem tudtak, ezért nagy erővel csapódtak össze az autók.

A Suzuki is csúnyán összetört

Leszakadt kerék

A Suzukinak leszakadt a bal első kereke és megpördült, a furgonnak pedig kitört a kereke és nekicsapódott a mögötte lévő szalagkorlátnak.

Dolgoznak a helyszínelők

Kórházba vitték a sofőröket

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítója úgy tudja, hogy a mentők gyorsan megérkeztek, egyik sofőr sem szorult be, az állapotuk miatt mégis szirénázva szállították őket kórházba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva olvashatod el.

Így emelték fel az autómentők a Suzukit

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián