Frontálisan ütközött egy álló busszal egy autó, amit egy 90 éves sofőr vezetett. Elaludhatott a volánnál, ez okozhatta a balesetet.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Elaludt vezetés közben a 90 éves sofőr, aki nekiment egy álló Volánbusznak Budapesten húsvéthétfőn. Az RTL Híradó beszámolója szerint a férfi nem is emlékszik a balesetre.

A baleset Soroksáron történt a Grassalkovich úton, amely során az Opelt vezető férfi áttért a másik sávba, majd két zebrán áthajtva beleszaladt egy álló buszba. A busz éppen a megállóban állt, amikor a baleset történt, az utolsó utas szállt fel.

Az RTL szerint a buszvezető nem is tudta figyelmeztetni az utasokat, olyan gyorsan történt minden. A 90 éves férfi az utasoktól kérdezte meg, hogy mi történt, mivel nem emlékezett semmire.

Mivel az autóból nem tudott kiszállni, a tűzoltók szabadították ki, majd kórházba került. A férfi könnyebb sérülést szenvedett, rajta kívül senki nem sérült meg a balesetben.

Az RTL riportja és a balesetről készült felvétel az alábbi videón látható.