Két autós ütközött össze Budapesten, a 18. kerületben, a Gyömrői úton. A helyszínre a fővárosi tűzoltók vonultak ki, akik a műszaki mentés idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Karamboloztak

A Kékvillogó. hu híroldal szerint vasárnap délelőtt, 10 óra 40 perc körül összeütközött két autós a budapesti, 18. kerületi Gyömrői úton. A balesetben két Suzuki csapódott egymásnak, mindkét jármű eleje összetört.

A Gyömrői úton ütköztek

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Intézkedtek a tűzoltók

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket.

Tűzoltók és mentők is a helyszínre siettek

Fotó: Baleset-info

Lezárták az útszakaszt

A műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. A helyszínre mentők is érkeztek, ugyanis az ütközésben két ember is megsérült.

A napokban egy forgalomirányítót gázoltak el Somogyban

A Kékvillogó.hu híroldal számolt be róla, hogy egy brutális balesetben életét vesztette a Magyar Közút Nonprofit Zrt. egyik forgalomirányító jelzőőre, mert elütötte egy kisteherautó Berzence közelében pénteken. A súlyos balesetben az 54 éves nagykorpádi férfi a helyszínen életét vesztette.

Kiváló szakember volt

A tragédia kapcsán a Magyar Közút egy Facebook-bejegyzést tett közzé, amelyben arról írnak, hogy a balesetben elhunyt férfi 18 éve dolgozott a nagyatádi mérnökségükön, és fontos tagja volt a cégnek. “Kiváló kolléga és elismert szakembere volt a somogyi csapatunknak” – írták.

Íme a teljes poszt

Gyászolják

“Valamennyi dolgozónk nevében ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket az elhunyt kollégánk családjának, hozzátartozóinak és barátainak, osztozunk fájdalmukban. Nyugodjék békében! Emléke szívünkben tovább él!” – írták a bejegyzésben.

Kiemelt kép: Baleset a gyorsforgalmi úton – Forrás: Baleset-info