Frontálisan karambolozott két személyautó szombat este Alsónémediben, a Haraszti úton. Az egyik sofőr súlyosan sérült.

Letért az útról

Szombaton, az esti órákban egy régi, fehér színű Audi 80-as haladt Alsónémediben, a Haraszti úton az 5-ös főút felől Dunaharaszti felé. A gépjármű a Nefelejcs utcai buszmegálló magasságában eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Frontálisan beleütközött

A szemből érkező piros Ford Focus kombi sofőrje lassított, illetve megpróbált minél inkább lehúzódni az úttest jobb oldalára, de az Audi nem változtatott irányt, hanem frontálisan a Fordba rohant, amitől mindkét autó a levegőbe emelkedett, és keresztben állt meg, elzárva az egész utat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Több mentő is érkezett a baleset helyszínére

Fotó: G.K.

Beszorult a roncsba

Az Audit vezető fiatal nő beszorult a roncsba, nagy fájdalmai voltak, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani, úgy, hogy a bal első és a bal hátsó ajtót levágták, valamint a B oszlopot biztonsági övvel együtt elvágták.

Az egyik sofőrt a tűzoltók szabadították ki

Fotó: G.K.

Hasi sérülései lettek

Információink szerint a nő vagy rosszul lett, vagy elaludt a volán mögött, mindenesetre vélhetően nem volt bekötve, mivel többek között súlyos hasi sérülést is szenvedett, őt a mentők egy budapesti kórházba szállították.

A fordos könnyebben sérült

A Fordot vezető férfi használta a biztonsági övét, így csak könnyebben sérült, őt szintén egy budapesti kórházba vitték. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat.

Mintha egy törésteszt lenne…

Fotó: G.K.

Lezárták az utat

A hatóságok jelenleg is vizsgálják a baleset okait. A baleset helyszínén több órán keresztül teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat elterelték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotók – Forrás: G.K.