Összeütközött egy Skoda és egy Suzuki a Nyírpalota úton. Nem kizárt, hogy a Skoda ittas sofőrje nem kapcsolta be a világítást, ezért nem vette őt észre a Suzuki sofőrje. Az ütközés után a Skoda a tetejére borult, a sofőr lámpával a fején kimászott, leült a padkára, rágyújtott és kinyitott egy dobozos sört, amit megiszogatott, amíg megjöttek a mentők és a rendőrök.

Belerohant a Suzukiba a Skoda

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a Suzukit egy középkorú férfi vezette, mellette egy ugyancsak középkorú hölgy ült. A sofőr figyelmetlenül kanyarodott ki a Nyírpalota út szervizútjáról a vásárcsarnoknál a főútra, és a külső sávban, balról érkező Skoda belerohant, majd a tetejére borulva métereket csúszott a belső sávban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ennyi maradt a Suzukiból

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Kirobbantak a légzsákok

Az első légzsákok kirobbantak a Fabiaban, mivel a sofőr használta a biztonsági övét. A szemtanúk kisegítették a fiatalembert a Skodából, aki ezután leült a járdaszegélyre, rágyújtott egy cigarettára és megivott egy dobozos sört.

Felborult a Skoda

Piásan vezetett

Mint kiderült, már a volán mögött is alkoholos állatpotban ült, több bontott és bontatlan sörösdoboz és egy palack fehérbor is volt az autóban, így a rendőrök elvették a jogosítványát, majd a mentők könnyebb sérülései miatt, valamint mintavétel céljából kórházba szállították. A mentőautóba a saját lábán szállt be, vagyis nem sérült súlyosan.

Sörösdoboz a roncs mellett

Kimászott a roncsból

A Suzukiban utazó személyek nem sérültek meg az ütközés során. Érdekesség, hogy egy szemtanú állítása szerint a Skoda vezetője egy égő fejlámpával mászott ki a roncsból, azaz lehetséges, hogy nem működött az egyébként fekete színű autó világítása. Ezen a szakaszon az út melletti fák miatt a közvilágítás a belső panelház elé van telepítve, így a fekete színű autó akár bele is olvadhatott a sötétségbe, talán ezért nem vette észre a közeledő járművet a WagonR sofőrje.

Összetört a Skoda

Sokáig lezárták az utat

A fővárosi tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően a kerekeire borították a Skodát, végül a buszmegállóba húzták. A Nyírpalota út ezen szakasza órákra lezárásra került, a BKV buszait is elterelték, az újpalotai végállomás felé kimaradt a Vásárcsarnok nevű megálló. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.