A budapesti, 4. kerületi rendőrök egy többszörösen körözött férfit fogtak el június 2-án. A férfi felesége azt mondta: férje már egy éve Németországban van, az elfogásról készült videót a cikk végén nézheted meg.

Újpesten bujkált

A 4. kerületi nyomozók és körzeti megbízottak június 2-án ellenőriztek egy újpesti lakást, mivel információjuk volt, miszerint az ingatlanban egy többszörösen körözött férfi bujkált. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felesége is segítette

Habár a férfi igyekezett a hatóságok elől elbújni, ez mégsem sikerült neki, pedig még a fürdőszobában egy rejtekhelyet is kialakított, hogy sikerüljön neki az eltűnés. Sőt a bujkálásához még a felesége is asszisztált: azt mondta, hogy férje Németországban van.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Embercsempész volt

Amikor a rendőrök átvizsgálták a lakást, a fürdőszobában kialakított rejtekhelyen megtalálták az 56 éves H. Lászlót, aki ellen embercsempészés és más bűncselekmények miatt három elfogatóparancs volt érvényben.

Börtönbe vitték

A sikeres akciót követően az újpesti rendőrök elfogták a férfit, és a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Csepelen dílereket fogtak el

Mint korábban írtunk róla, a 33 éves O. Kálmán a 25 éves N. Ferenc segítségével májusban másfél millió forintért vásárolt kábítószert eladásra a 33 éves dílerétől, V. Gábortól, aki tököli otthonában terítette az árut.

Tovább adta a drogot

Ezt követően O. Kálmán a megvásárolt kábítószert Csepelen értékesítette tovább. A csepeli rendőrök május 28-án fogták el az elkövetőket.

Fehér port kínált eladásra

A rendőrség szerint a több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyag – növényi törmelék, kábítószergyanús fehér por és tabletták – került elő, valamint a kábítószer adagolásához szükséges eszközöket is lefoglaltak a rendőrök. Ezenfelül kétmillió forintot, továbbá műszaki cikkeket is lefoglaltak.

3 millió forintot ért

A csepeli dílereknél talált kábítószerek között marihuána, extasy, és amfetamin is volt, melyek feketepiaci összértéke mintegy hárommillió forint volt. A rendőrök a három férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt kihallgatták, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság május 31-én elrendelt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így bukott le Újpesten az embercsempész

Kiemelt kép: Részlet a videóból