A fürdőszoba sokszor a leginkább háttérbe sorolt, legjobban elhanyagolt helyiségünk, már ami a felújításokat illeti, holott ez az a hely, ahol egy nap a legtöbbet fordulunk meg, főleg, ha nagy a család. Mivel alapvetően vizes helyiségről beszélünk, hamarabb is koszolódik és a vizes szerelvények, a szaniterek is hamarabb mennek tönkre, mint pl. egy hálószobai bútor, így gyakrabban van szükség cserére.

Mindent egy helyről

Ha fürdőszoba-felújításban vagy -átalakításban gondolkodunk, akkor a legjobb, ha mindent egy helyről szerzünk be, így a Gemini-Duo fürdőszobai szaniterek, kellékek, bútorok kínálata bőven ad lehetőséget arra, hogy mindenki megtalálja álmai fürdőszobájához a berendezési tárgyakat. 

Napjaink digitális forradalma hatására webáruházak százai ontják ajánlataikat, de azzal időt, energiát, ezáltal pénzt spórolunk meg, ha tudunk találni egy megbízható webshopot, magas minőségű termékekkel, ahonnan mindent egyidejűleg meg tudunk vásárolni, így jelentős szállítási költséget spórolunk meg.

Kád vagy zuhanykabin?

Egy új fürdőszobai kialakításnál elsődleges szempont ennek eldöntése, főleg akkor, ha kicsi az alapterület. Ha többen laknak a kis ingatlanban és megoszlanak a kialakult szokások, akkor dűlőre kell jutni a kiválasztásban, hiszen vagy egy kád fér el vagy egy zuhanyzó. Ami a kád melletti érv talán, hogy kádban tusolni is lehet. Ha nagyobb a fürdőszoba, akkor mód nyílhat mindkét szaniter elhelyezésére is, hiszen zuhanyzókból már találhatunk ún. walk-in belépőket, amelyek esetében csak egy zuhanyfal választja el azt a részt a fürdő többi pontjától. Így nem foglal el sok helyet.

Kádból és zuhanyzóból is választhatunk olyan típust, amely számtalan kényeztető masszázs funkcióval ellátott. A hidromasszázs kádon és zuhanykabinon kívül ezek kombinációja is megtalálható már a Gemini-Duónál, ugyanis léteznek hidromasszázs zuhanykabinok káddal, amelyeknek olyan nagy a tálcája, hogy egy kádnak megfelelnek.

Fürdőszobabútorok, egyéb fürdőszobai kellékek

A fürdőszobák hangulatát alapvetően a bútorok és a kapcsolódó kiegészítők határozzák meg. Mosdókagylókat lehet kapni szekrényekkel együtt, de anélkül is vagy tükrösen. Napjaink népszerű törölköző tartói a törölközőszárító radiátorok, amelyek egyszerre biztosítják a fürdőszobai fűtést és a törölközők szárítását, tárolását.

Természetesen a Gemini-Duo webáruházban megvan minden, ami a vizes szerelvények beépítéséhez kell, kiegészítők, csapok, lefolyók, szemetesek, szappantartók és megannyi más. Érdemes a kategóriákat böngészni és biztosak lehetünk benne, hogy a fürdőszobánk teljesen új külsőben fog pompázni.

A fürdőszoba kategóriában megtalálható a leginkább elhanyagolt háztartási kellék, a wc-csésze, amit szintén időnként ki kell cserélni. A webáruházban kaphatók álló, fali wc-k, piszoárok, bidék és ezekhez tartozó kiegészítők is. Ha esetleg nem találod, amit keresel, vedd fel a kapcsolatot a webshop munkatársaival, biztosan készségesen fognak segíteni.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.