A hófehér Mercedessel benézték a kereszteződést, nem vették észre, hogy jön a villamos. Csúnyán összetört a luxusverda, sirathatja a tulaj a Mercit.

Nem működtek a lámpák

Egész nap sötétek voltak a jelzőlámpák az újbudai Bartók Béla út – Tétényi út – Karolina út csomópontban, így valóságos csoda, hogy csak este lett belőle baleset. Az 56-os villamos az Újbuda-központnál lévő vágány felújítás miatt a Bartók Béla úton Kelenföldig közlekedik, ezért ütközhetett itt egy Mercedesszel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összetört a Merci

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Kidöntött két jelzőlámpát

A karambol során a villamos magával sodorta a luxusautót, amely közben kiütött két gyalogos jelzőlámpát is. A Mercedes a Tétényi útról akart a Karolina útra egyenesen továbbhaladni, ekkor hajtott a megállóból éppen a Móricz Zsigmond körtér felé kiinduló 56-os villamos elé.

Felhasadt a Mercedes oldala

A villamos is meggyűrődött

Majdnem kirepült a villamosvezető

A szerelvény vezetője a hirtelen lassulás miatt előrelendülve kiütötte a szélvédőt, mindkét karján megsérült, a mentők további vizsgálatokra a János kórház traumatológiai osztályára szállították.

Kidöntött oszlop a villamos mellett

Kisiklott a villamos

A Mercedesben nem sérült meg senki. A villamos az ütközés következtében leugrott a sínről, de szerencsére egyetlenegy utas sem sérült meg. A Mercedes oldallégzsákja nem nyílt ki, valószínűleg azért, mert az első ütközés 30 km/h óra alatt történt, abban a pillanatban pedig az autó magától leállt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián