Gázolás miatt nem jár a 2-es metró a Déli pályaudvar és a Deák Ferenc tér között – közölte a katasztrófavédelem és a BKK Info kedden kora délután az MTI-vel.

Batthyány téren gázolt el egy embert a metró

A katasztrófavédelem közleménye szerint a metró a Batthyány téren gázolt el egy embert, akit a tűzoltók kiemeltek a szerelvény alól, és átadtak a mentőknek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Felvétel a helyszínről:

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Pótlóbusz közlekedik

A BKK Info a közösségi oldalán azt írta: az érintett szakaszon pótlóbusz közlekedik, amely nem érinti a Batthyány tér állomást.

Lezárták a megállót:

Ezt javasolják

A Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között a H5-ös HÉV-vel, a 19-es és a 41-es villamossal, valamint a 109-es autóbusszal érdemes utazni – tették hozzá.

Helyszíni fotó:

Állítólag öngyilkos akart lenni

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint az elgázolt személy önkezével akart véget vetni az életének. Úgy tudjuk az illető két metró kocsi közé szorult be.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: M2 metró – Belső fotók: Helyszíni képek – Forrás: Gombkötő Krisztián