Egy figyelmetlen idős férfit ütött el a 4-es villamos a Ferenc körúton, a Tompa utcánál. A férfi a körút páros oldaláról akart a páratlan oldalra átsétálni, ám a villamossínekhez érve a gyalogos jelzőlámpa már pirosat mutatott. Az úr ennek ellenére továbbhaladt, az érkező szerelvény a jobb elejével elütötte őt, hiába vészfékezett a vezetője. Cikkünk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Nem zavarta a piros lámpa

Csütörtök délután egy figyelmetlen idős férfit ütött el a 4-es villamos a ferencvárosi Ferenc körúton a Tompa utcánál. A férfi a Körút páros oldaláról akart a páratlan oldalra átsétálni, ám a villamossínekhez érve a gyalogos jelzőlámpa már pirosat mutatott. Az idős úr ennek ellenére továbbhaladt, ekkor pedig a Corvin negyed felől a Mester utcai megállóba érkező szerelvény a jobb elejével elütötte őt, hiába vészfékezett a vezetője. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nekicsapódott a jelzőlámpának

A férfit ugyan a villamos szerencsére nem gyűrte maga alá, hanem a megállóhely felé lökte, ám a teste eközben nekicsapódott a jelzőlámpának, és csak utána zuhant a járdára. A gyalogos súlyosan megsérült, a feje is vérzett, a lába is komolyan sérült, a mentők hordágyra fektették, majd rohamkocsival a Honvéd kórházba szállították.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem ment át a lábán

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, ugyanis a férfi lábai belógtak a szerelvény alá, és attól lehetett tartani, hogy a villamos esetleg átment az alsó végtagjain, de szerencsére ez nem történt meg, ezért a tűzoltók visszafordultak.

Pótlóbusz közlekedett

A villamos fedélzetén szerencsére senki sem sérült meg a vészfékezés következtében. A 4-es villamos helyett a Corvin-negyed M és Újbuda-központ M között, a 6-os villamos helyett pedig a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér között, nagyjából egy órán keresztül pótlóbusz közlekedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK