Csütörtök este elgázolt egy embert a metró, az érintett szakaszon jelenleg műszaki mentést végeztek. Az érintett szakaszon leállt a közlekedés, csak 21 óra előtt nemsokkal indult újra a metró.

Gázolt a metró

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság csütörtök esti közleménye szerint baleset történt a 3-as metró vonalán, a 13. kerületben, a Dózsa György út állomásnál. A jelentés szerint a gázolás a Kőbánya-Kispest felé vezető oldalon történt.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelték a sérültet

A fővárosi tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik kiemelték az elgázolt embert. Az érintett állomáson jelenleg műszaki mentést végeznek a szakemberek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Befejezték a helyszínelést

21 óra előtt nemsokkal a BKK Infó közösségi oldalán közölte, hogy befejezték a helyszínelést, most már teljes vonalon jár a metró.

Tragédia a Batthyány téren

Tavaly februárban, a Batthyány téren gázolt el a metró egy embert. Akkor mentő és rendőrautó is érkezett a helyszínre. A forgalmat azonnal leállították, úgy tudjuk, a metró alá esett ember azonnal szörnyethalt.

Tragédia a Klinikáknál

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, 2020 júniusában,  a 3-as metró alá esett egy férfi a Klinikák állomásnál. A férfi az életmentő árokba zuhant, így a szerelvény áthajtott felette.

Kimenekítették

A kimentését a budapesti tűzoltók és a fővárosi tűzoltó doktorszolgálat végezte, majd az illetőt épségben átadták a mentőknek – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a baleset után.

Két évvel ezelőtt is kimentettek egy férfit

2018-ban is gázolt a metró a Klinikáknál. Akkor is a katasztrófavédelem szakemberei sikeresen kimentették a férfit, egy speciális hordágyon adták át a mentősöknek.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztáció