Elgázolt egy embert a vonat Budafoknál, emiatt késnek a vonatok a Budapest-Pécs vonalon. Ez ma a 3. olyan baleset, amikor elgázol egy embert egy szerelvény.

Gázolás Budafokon

A Déli pályaudvarról Százhalombattára 10:20-kor elindult 4314-es számú S40-es vonat elgázolt egy embert Budafoknál. A helyszínelés végéig, várhatóan 13-14 óráig, csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok Budapest-Kelenföld és Háros között.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Változik a menetrend

Emiatt a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon 5-15 perccel növekedhet a menetidő. A gázolásban érintett vonat utasait a Katasztrófavédelem segítségével átszállítják egy másik vonatra. A Százhalombattáról Budapestre 11:02-kor induló S40-es vonat nem közlekedik.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kimaradnak a járatok

A baleset miatt nem közlekednek a Déli pályaudvarról Százhalombattára 11:20-kor (4324) és 12:20-kor (4334) induló, a Százhalombattáról Budapestre 11:02-kor (4325), 12:02-kor (4335) és 13:02-kor (4345) induló S40-es vonatok.

Gázolás Újfehértónál

A Nyíregyházáról Ceglédre 6:45-kor elindult 6149-es számú személyvonat Újfehértó és Hajdúhadház között elgázolt egy embert – írta kedd reggel a MÁV. Az érintett személy nem élte túl a balesetet.

Késnek a vonatok

A helyszínelés ideje alatt a vonatok azon a szakaszon csak az egyik vágányon közlekedhetnek. Az érintett vonatok meneteideje 10-15 perccel meghosszabbodik.

Baleset Téglásnál

Elgázolt egy embert egy vonat Tégláson, a Kurucz utca közelében. A balesethez a hajdúböszörményi hivatásos és az újfehértói önkormányzati tűzoltókat riasztották.

A tűzoltók is kint voltak

Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett segítettek a szerelvény mintegy ötven utasának átszállni a mentesítő járatra – írta a katasztrofavedelem.hu.

Ez is érdekelhet

“Nincs olyan élethelyzet, amelyben megéri egy pirosan villogó lámpa ellenére behajtani a vasúti átjáróba” – kampányt indít a MÁV, mert idén már annyian haltak meg vasúti balesetben, mint tavaly egész évben

Kiemelt kép: illusztráció