Elgázolt egy embert a vonat Érden. A helyszínelés alatt közlekedési káosz várható, mivel mindössze egy vágányon közlekednek a vonatok. A MÁV szerint a helyszínelés késő estig is eltarthat, így feltehetően halálos gázolás történt.

Gázolt a vonat

A Nagykanizsáról a Déli pályaudvarra tartó, Székesfehérvárról 15:42-kor továbbindult Tópart InterCity (IC 855) elgázolt egy embert Érdnél. A helyszínelés végéig –várhatóan késő estig – egy vágányon haladhatnak a vonatok Érd alsó és Nagytétény között, emiatt a Budapest-Székesfehérvár vonalon és a csatlakozó nagykanizsai, tapolcai és szombathelyi vonalakon 10-20, esetenként 20-30 perccel nőhet a menetidő.

Forgalmi változások

A fennakadás végéig a vonatok Tétényligetnél és Érd alsónál mindkét irányban a 2. vágányon állnak meg. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kelenföld-Székesfehérvár

Az egyes távolsági vonatok közlekedése Budapest–Kelenföld és Székesfehérvár között a vonatinformációs rendszereken nem követhető. A gázolásban érintett vonat utasait várhatóan átszállítják egy következő vonatra.

Átjáróban gázolt a vonat

2012 decemberében Érden, a Bagoly utcai átjáróban elütött egy embert a Kőbánya-Kispestről Székesfehérvárra tartó vonat. A sérült nem élte túl a balesetet. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Elsodort egy embert a vonat

Tavaly novemberben a Déli pályaudvarról Nagykanizsára 7:35-kor elindult Tópart InterCity (IC 842) elgázolt egy embert Érd Alsónál. „Kivételesen nem a MÁV hibája, de Érd Alsó állomáson a 2-es peronon a szemem előtt csapott el egy embert a vonat ma reggel szóval azon a vonalon számítsatok nagy késésekre. Illetve itt szeretném megjegyezni, hogy mindenki nagyon-nagyon figyeljen oda, és vigyázzatok magatokra. A sín az nem futópálya és a piros csík nem viccből van ott!” – írja a Facebookon a baleset egyik szemtanúja.

Kiemelt kép: illusztráció