A színésznő önmagára talált, miután elvált Vitray Tamástól és azt mondja: imádja az életét, kicsattan az egészségtől és odavan a kertészkedésért.

Kert az új szerelem

Amióta elváltak útjaik az egykori televíziós újságírótól megtalálta élete hobbiját, ami a lelkét is egyensúlyba hozta. Kállay Borinak a kertje lett a legnagyobb szerelme. A TV2 stábját hétfő reggel vendégül látó művésznő nagy odafigyeléssel ülteti, palántázza és szedi le munkája gyümölcsét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kedvenc életszakasza

A színművésznő állítja, hogy a lehető legjobban a jelenlegi életszakaszában érzi magát. Az egykori sportriporterrel kapcsolatos új hírek, azaz, hogy Vitray újra szerelmes már nem kavarják fel.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Együtt kertészkednek

Fonyó Barbara – Kállay Bori első házasságából született lánya – is imádja édesanyja kertjét, mi több, még szüretel is, ha lehetősége adódik rá – írja a Bors.

Szívesen osztogat

„Éppen tegnap mondtam neki, hogy most jön egy tévés stáb, ne vigye el az összes zöldséget, majd a forgatás után jöhet érte” – nevetett a nemrégiben a 75. születésnapját ünneplő érdemes művész, Kállay Bori. Barbarával megosztoznak a zöldségeken, gyümölcsökön, ha csak tehetik.

Imádja a gyümölcsöket

„Szenvedélyem a fák, a gyümölcsös és természetesen a konyhakertem is, melyet lányom, Barbara is szívesen látogat. Olyannyira, hogy a kertem termése két családot is ellát!” – mesélt tovább büszkélkedve Kállay Bori.

Nem foglalkozik a múlttal

A színésznő, amikor éppen nem a kertjét műveli a színpadon is látható, a Felsőrákosi Barlangszínházban és a Rátonyi Róbert színházban is játszik. „Köszönöm szépen, hála Istennek nagyon sok munkám van! Úgy érzem, nem hiányzik az életemből jelenleg semmi. Nem szoktam összegezni, nem révedek vissza a múltba, de nem töprengek a jövőn sem.”

Jelenben él

„Nagyon szeretek a jelenben élni és a mindennapjaimat is szeretem. Hiába, hogy közhely: de ha egészség van, minden van, hiszen látom a környezetemet, hogyan mennek el az ismerősök… Tehát, a legfontosabb tényleg az egészség, azon kívül mindent megoldunk!” – tette hozzá.

Minden percet megél

„Nincs semmiben hiányom, úgy érzem, nagyon tudok a pillanatnak örülni. Ám koromból kifolyólag én is tudom, hogy nem lesz ez mindig így: megszületünk és meghalunk, ez így van rendjén” – mondta végezetül az érdemes művész, Kállay Bori.

Megkockáztatta a válást

Kállay Bori és Vitray még 2019-ben váltak el. A hírt annakidején a tévés jelentette be, mondván úgyis kiderül, ezért inkább tőle tudják meg. Azóta nagy a csend, nem tudni, hogy a 32 éves kapcsolatukat miért bontották fel, hiszen a legendás műsorvezető akkor 87 éves volt, míg a színésznő 71. „Úgy éreztem, hogy bennem van még van annyi, hogy ezt a válást érdemes megkockáztatni. Nem csak a kései időpont furcsa benne, hanem úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam” – fogalmazott akkor Vitray.

Videón a kert:

Nem akar szerelmes lenni

Kállay Bori így folytatta: „A barátaim nagyrészt civil emberek, nem a színházi világból jönnek, mégis remek kis csapat. Összejárunk, együtt főzünk, kirándulunk, kártyázunk. Az is gyakori, hogy csak úgy beugrunk egymáshoz délutánonként” – mondta, majd egyértelműen leszögezte: nem szeretne szerelembe esni.„Nem tudom elképzelni, de igazából nem is vágyom a szerelemre. És nem azért, mert valaki pótolhatatlan, hanem mert ebben a korban az ember már igényes. Különben is, jó társa vagyok saját magamnak” – fűzte hozzá Kállay Bori. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kállay Bori a kertjében – Forrás: TV2