Október 14-én a budapesti Gyermekvasút játékos családi nappal vár kicsiket és nagyokat egyaránt a hűvösvölgyi végállomáson.

Családi nap Hűvösvölgyben

Ezen a hétvégén nemcsak kirándulással érdemes összekötni a gyermekvasutazást, mivel más programok is fogadják az érdeklődőket: szombaton 10-16 óráig családi napot tartanak Hűvösvölgyben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ugrálóvár, arcfestés

A színpadi programokon kívül lesz ugrálóvár, KRESZ pálya, óriás társas és kirakó, valamint egyéb vásári játékok, de kipróbálhatják a kicsik az arcfestést vagy az alkotóházat is.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Mókás programokkal várják a gyerekeket

Vonatszimulátor, nosztalgiabusz

A vonatokért rajongókat hajtánypálya, favasút, vonatszimulátor és terepasztal várja, akár a legkisebbek is beöltözhetnek gyermekvasutasnak egy fotó erejéig. A családi kvíz nyertesei vasúttal kapcsolatos ajándékokra számíthatnak. A helyszínen megtekinthető lesz a BKV legöregebb nosztalgiabusza, a MÁVAG Tr5-ös trambusz.

Íme a nosztalgiabusz:

Édesség, üdítő

Az idén 75 éves Utasellátó sátrában az étkező- és bisztrókocsikból jól ismert START Burgeren és helyben készre sütött lepényeken kívül édességekkel, üdítőkkel és meleg italokkal várják a résztvevőket.

30-40 percenként indulnak a vonatok

Hűvösvölgy és Széchenyihegy között egész nap 30-40 percenként indulnak a hagyományos vonatok, a szerelvényekben a kirándulóidőnek köszönhetően még feltűnnek a nyári kilátókocsik is.

A nosztalgiázni vágyók nagy örömére ezen a hétvégén is forgalomba áll a gőzös. Az adott napi menetrend és a program részletei elérhetők a Gyermekvasút honlapján. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: MÁV