Tragikusan fiatalon, 42 éves korában meghalt Zsibrita Tibor, a Dunavarsány és a Taksony focicsapatának korábbi focistája. Az egykori NB I-es futsalos rövid, súlyos betegségben vesztette életét.

Elhunyt Zsibrita Tibor

Nagyon fiatalon, 42 éves korában elhunyt Zsibrita Tibor magyar focista. A játékos korábban a Dunavarsány és a Taksony focicsapatának keretét erősítette, de a futsalban egészen az NB I-ig jutott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem élte túl a betegségét

“Megdöbbenve értesültünk a hírről, hogy június 11-én, hajnalban rövid, súlyos betegség következtében életének 43. esztendejében elhunyt Zsibrita Tibor, az Alsónémedi SE regionális bajnokságban szerepelő futsalosainak csapatvezetője, alapítója és támogatója” – számolt be a gyászhírről a Sportszelet Online, amit a Bors szemlézett.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Két csapatnál is játszott

Zsibrita Tibor nagypályás labdarúgóként a Dunavarsány SK és rövid ideig a Taksony színeiben mutathatta meg tudását. A 2000-es évek közepén a futsal iránt kezdett érdeklődni, és focitudását ebbe a sportba fektette.

Felkerült az NB I-be

2007 és 2010 között Zsibrita a Royal néven szereplő dunavarsányi futsalcsapatban játszott előbb az NB II-ben, majd miután kiharcolta magának a tovább jutást, az NB I-ben mérhette össze a tudását más játékosokkal.

Szakosztályával foglalkozott

Zsibrita Tibor 2019-ben másokkal összeállva létrehozott Alsónémedin egy futsal szakosztályt, amely a legutóbbi szezonban az 5. helyre küzdötte fel magát a budapesti csoportban.

Egy 20 éves játékvezető nő egy balesetben vesztette életét

Mint korábban írtunk róla, május 6-án, csütörtökön brutális balesetet szenvedett Laczkó Georgina játékvezető, aki Nagykáta és Tápióbicske között közlekedett egy autóban. Georgina egy baráti társasággal indult vacsorázni, amikor egy kanyarban megcsúszott az autójuk.

Nem tudták megmenteni

A 20 éves Georgina az anyósülésen utazott, életét nem lehetett megmenteni. A fiatal játékvezető olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy a baleset másnapján életét vesztette a kórházban. A szörnyű baleset ügyében nyomozás indult ismeretlen tettes ellen.

Mindenki kórházba került

A szerencsétlenséget követően az autóban utazó öt utast mind kórházba szállították. A másik balesetező autóban ketten utaztak, őket is kórházba vitték.

Mindenki szerette Georginát

A csupa mosoly Georginára mindenki büszke volt a családban, a fiatal játékvezető soha nem okozott csalódást senkinek. A balesetet követő hétvégén a Pest megyei mérkőzések gyászszünettel kezdődtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Zsibrita Tibor – Forrás: Facebook