Női holttestet találtak Aszódon. Az áldozatot minden jel szerint bántalmazhatták, emiatt halhatott meg. A holttestre gyerekek találtak rá.

Holttestet találtak

Női holttestet találtak néhány nappal ezelőtt Aszódon. Értesüléseink szerint egy harmincas éveiben járó piliscsévi nő holttestét találta meg két kisgyerek, egy lakótelep melletti bokros területen. A nyomozás során kiderült, hogy a fiatal nőt bántalmazták.

Elfogták a gyanúsítottat

A 24.hu úgy tudja, hogy a rendőrség halált okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást az ügyben, és már el is fogta a bűncselekmény gyanúsítottjait. Értesüléseink szerint egy férfit, és egy nőt gyanúsítanak a bűncselekménnyel.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tragédia Szombathelyen

A napokban Szombathelyen, egy trafóban találtak rá egy férfi holttestére. Mint kiderült, a hajláktalan melegedőnek használta a kapcsolószekrényt, azonban egy zárlat miatt áramszünet lett a lakótelepen, így a szakmeberek a trafóban ügyködtek. Akkor leltek rá a halott férfira, akit feltehetően agyonütött az áram. Az esetről bővebben itt tudsz olvasni. Tragédia Szombathelyen: melegedőnek használta a trafót a hajláktalan, halálra rázta az áram a fedél nélküli férfit

Kiemelt kép: illusztráció