Egy gyereket gázoltak el a 12. kerületben és kamionok ütköztek Biatorbágynál. Reggeli infók közlekedőknek.

Budapesten, a 12. kerületben, Nagyenyed és az Istenhegyi út kereszteződésénél egy BKV busz gázolt egy gyalogost. Mentők a helyszínen vannak. A Facebookon azt írják, egy kislány a tilos jelzés ellenére szaladt ki az útra, így történt a baleset.

Az 1-es főúton Biatorbágy belterületén, a 14-es km-nél két teherautó karambolozott. Egy sávon, irányonként váltakozva engedik a járműveket. Az arra közlekedők azt írják a Facebookon, hogy teljesen járhatatlan Biatorbágy környéke, szinte megközelíthetetlen az M1-es autópálya Biatorbágy felől.

Az 51-es és az 510-es főutak kereszteződésénél, Dunavarsány külterületén két személyautó ütközött össze. A helyszínelést félpályás lezárás mellett végzik.

Torlódik a forgalom a főváros felé az M3-as autópályán az M0-s autóúttól befelé és Mogyoródnál, a 31-es főúton Maglód és Mende térségében, a 10-es főúton Üröm előtt, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti határában.
Ugyancsak lassú a haladás a 11-es főúton Leányfalunál, Szentendre átkelési szakszán, illetve Budakalásznál a főváros felé.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel az Istenhegyi útnál – Forrás: Facebook/Balesetinfo