Annak ellenére, hogy Curtis nem szeretné a nevét adni semmilyen politikai állásfoglaláshoz, Orbán Viktor évértékelő beszédén mégis részt vett szombaton. A rapperről a rendezvényen fotó is készült. A rapper korábban maga vallotta be, hogy drogfüggő, emiatt több botránya is.

Élőben hallgatta Orbán Viktort

Curtis is részt vett Orbán Viktor szombati évértékelőjén, a rapper még a HírTV élő adásában is látható volt, miközben Kubatov Gáborral, Zsigmond Barna Pállal, Lofti Begivel is fotózkódott. A miniszterelnök évértékelőjén egyébként megjelent Nagy Feró, Pataky Attila és Fásy Ádám is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Politikai rendezvényre nem megy

Curtis múlt héten úgy nyilatkozott, hogy azért nem volt ott a pénteki tüntetésen a Hősök terén, mert nem szeretne részt venni politikai rendezvényeken. Nagy port kavart ugyanis, hogy a tüntetés támogatóinak listájára az azt megelőző napokban több tucat celeb és influenszer neve is felkerült. Köztük Curtisé is, aki később Instagram-posztban határolódott el a kezdeményezéstől.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elutasítja a pedofíliát

„A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is, ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz. Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett. Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz. Arra kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza a nevemmel semmilyen fórumon” – mellékelte a rapper a posztjához, amelyen kisfiával látható. Osváth Zsolt, az esemény egyik fő szervezője azt mondta: Curtis hazudott, amikor azt állította, nem adta a nevét tüntetéshez. Curtis válaszában úgy reagált: szerinte éppen Osváth Zsolt az, aki hazudik. 

Le akarja zárni a vitát

A rapper most újra megszólalt, és sztoriban közzétett írásában azt reméli, most már le tudja zárni ezt a vitát. „Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, jobboldali vagy és tudod, mire megy ki a játék. Akkor pedofil, napraforgó, NERs z#pó hiteltelen, megvásárolható ember vagy… (szerintük)”

Gyermekkora óta fideszes

„Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők….Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék és nem politizálni” – írta Curtis közösségi oldalán.

Curtis drogfüggősége

Curtis zenei karrierjét megelőzően labdarúgó volt, a mai napig szereti és figyelemmel követi a sportot, de hivatását háttérbe szorította a zene. Az áttörést a Majkával való közös munka jelentette számára, amikor országszerte megismerték a nevét. Hosszú éveken keresztül elválaszthatatlanok voltak az ózdi rapperrel, de kettejük közé is éket vert Curtis drogfüggősége és nemtörődöm viselkedése. Majka többször megbocsátotta zenésztársa kilengéseit és támogatta őt a gyógyulásban, eleinte úgy tűnt, sikerrel. Az elvonó után Curtis családot alapított és egy kisfia született házasságából, mely egy év után véget ért.

Megverte barátnőjét

Házasságát megelőzően viharos kapcsolatai voltak, 2014-ben egy bántalmazási ügye is volt, amikor barátnője arról beszélt, hogy Curtis megverte őt, ököllel ütötte a fejét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Börtönben Curtis testvére

Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető az a három férfi, akiket 2022-ben fogtak el az egykori MTK-labdarúgó, Katzenbach Imre megölésének ügyében. Egyikük nem más, mint a rapper Curtis testvére. Az esetről részletesen ebben a cikkünkben írtunk.

Kiemelt kép: Zsigmond Barna Pál államtitkár és Curtis a Várkert Bazárban – Forrás: Facebook